- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
taday0000000 #310 üzenetére
Ha a kólával nyeri az ember, akkor jó. Nagyon szép, nagyon jó hangja van, nagyon könnyű használni.
DE pl. nem könyvtáranként, hanem előadónként VAGY albumonként lehet navigálni. Ha nincs rendesen kitöltve az mp3 tag, akkor meg vagy lőve. Pl, ha a Track number-t üresen hagyod, abc-sorrendben lesznek a számok
Ha van egy filmzenei cd-d, ami küönböző előadók számait tartalmazza, azt csak album-módban tudod rendesen meghallgatni. Én többek közt ezért is utálom az iTunest.
ja, és CSAK ezzel az idétlen iTunessel lehet zenét tölteni rá, vagy a kis fizetős explorer-szerű progival. Ha megnézed a feltöltött zenéket, szanaszét dobálja őket, különböző XYZ folderekbe és átnevezi őket SKDIF3.mp3-ra meg ilyenekre.
Ez persze az én szubjektív véleményem.
Objektív dolgok viszont, hogy az akksija nem cserélhető, csak naggggyon drágán, nincs hozzá hálózati töltő, csak, ha veszel hozzá 9900,- ért. És persze, mint minden, amire ráteszik a félig megrágott almát, sokba kerül. És bármi, amit vehetsz hozzá, szintén drága.
Ezektől persze nem rossz, csak nekem nem tetszik.
Én pénzt nem adnék érte... De ajánlom annak, akinek erre van igénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest