Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Azzal nincs is gond, hogy ki kell tölteni, mert magamnak úgy csinálom. De a nagyon régi mp3-maim, amik már kinn vannak cd-n, azok bizony nincsenek kitöltve. A fájlnév viszont korrekt. Sorszám_előadó_album_számcím... Ezt a winamp pl simán figyelembe veszi. Ez a b*zi iTunes meg behozza abc-rendbe. Nekem meg már hullik a hajam. Azok a zenék, amiket én hallgatok, nem véletlenül kerültek abban a sorrendben a cd-re, hanem azért, mert a művész úgy építette fel az anyagot. Szerintem ezt Te is tudod, ahogy elnézem, hogy miket hallgatsz. Előfordul, hogy csinálok magamnak válogatást, de ott is a hangulat dönti el a sorrendet és nem az abc. A Mac-dolgoknál nagyon sokszor érzem azt, hogy abszolút hülyének nézik a usert, aki jobb, ha nem nyúl semmihez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 6
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest