- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steroid
tag
Hi all!
Büszke tulajdonosa vagyok egy ezüst Ipod mininek! Nagyin imádom, de ezt a véleményt más Ipod tulajok is biztosan osztjákMéretébe nem nagyobb mint egy hitelkártya, elég könnyű, ha nincs más a zsebedbe csak az ipod nem is érzed h. nálad van e
Rengeted kiegészítő program van hozzá amit nem a Apple csinált és még az Itunes -t sem kell hozzá használni, egyébként alapból kodolja az mp3makat de lényegtelen egy programmot untig elég használni a szinkronizáláshoz, és kezeléshez! USB2 Interfészen vagy Fireware Porton csatlakoztatható mindkettö benne van a dobozba alapból, és töltheted 220rol vagy ha rádugod a gépre akkor is tölti alapból. HA nincs USB2 öd visszafelé kompatibilis holott azt irta a használati h. nem
De egy hónapja még azzal használtam. Az akksija na igen, attól függ h. sokat Szkreccsel e a vinyó tehát ha folyamatosan keresgélsz a számok között, vagy mindig máshonnét nyomod a számot akkor olyan 5 órát bír ha egymás után mennek Playlistbe a számok akkor olyan 8-9 órát azér kibír, nem mondom h. mindig elég de hát ez van! Egyébként ügyes kis progival Winamp Playlisteket is simán lehet másolni a ''minire'' Nekem átlagba USB-n 4 mega/seccel nyomatja ami nem kevés
Még egy dolog ami olyan nagyon érdekes a fülhalgató minősége, most tudniillik h. Európába levan szabályozva a hangerő mert h. itt ez a Szabvány, és alapból maxon halgatva nem mindig elég hangos bár lehet én vagyok a süket már de mindegy, most kilehet venni belőle a korlátot és akkor olyan lesz mint Amicsba, de szerintem ezért halt be az első pár fülhalgatom amit Appleék szó nélkül cseréltek
De mindenesetre minőségbe lehetne jobb a füles mert már halottam jobbat, de ugye ez is azért van h. vedd meg 10 ezeré a jobbat, amit tényleg és jobb és azt is az apple csinálja, de normális körülmények között teljesen jó
Ennyi jutott elsőre róla eszembe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest