- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steroid
tag
Hi all!
Büszke tulajdonosa vagyok egy ezüst Ipod mininek! Nagyin imádom, de ezt a véleményt más Ipod tulajok is biztosan osztjákMéretébe nem nagyobb mint egy hitelkártya, elég könnyű, ha nincs más a zsebedbe csak az ipod nem is érzed h. nálad van e
Rengeted kiegészítő program van hozzá amit nem a Apple csinált és még az Itunes -t sem kell hozzá használni, egyébként alapból kodolja az mp3makat de lényegtelen egy programmot untig elég használni a szinkronizáláshoz, és kezeléshez! USB2 Interfészen vagy Fireware Porton csatlakoztatható mindkettö benne van a dobozba alapból, és töltheted 220rol vagy ha rádugod a gépre akkor is tölti alapból. HA nincs USB2 öd visszafelé kompatibilis holott azt irta a használati h. nem
De egy hónapja még azzal használtam. Az akksija na igen, attól függ h. sokat Szkreccsel e a vinyó tehát ha folyamatosan keresgélsz a számok között, vagy mindig máshonnét nyomod a számot akkor olyan 5 órát bír ha egymás után mennek Playlistbe a számok akkor olyan 8-9 órát azér kibír, nem mondom h. mindig elég de hát ez van! Egyébként ügyes kis progival Winamp Playlisteket is simán lehet másolni a ''minire'' Nekem átlagba USB-n 4 mega/seccel nyomatja ami nem kevés
Még egy dolog ami olyan nagyon érdekes a fülhalgató minősége, most tudniillik h. Európába levan szabályozva a hangerő mert h. itt ez a Szabvány, és alapból maxon halgatva nem mindig elég hangos bár lehet én vagyok a süket már de mindegy, most kilehet venni belőle a korlátot és akkor olyan lesz mint Amicsba, de szerintem ezért halt be az első pár fülhalgatom amit Appleék szó nélkül cseréltek
De mindenesetre minőségbe lehetne jobb a füles mert már halottam jobbat, de ugye ez is azért van h. vedd meg 10 ezeré a jobbat, amit tényleg és jobb és azt is az apple csinálja, de normális körülmények között teljesen jó
Ennyi jutott elsőre róla eszembe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest