- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Az ud3 a legújabb ultra durable technológiát tudja. A többi különbséget megtalálod a Giga honlapján összehasonlítással.
-
Olxander
csendes tag
Szia.
A hangproblémádra a legegyszerűbb megoldás, ami nálam is bejött, hogy az ismeretlen driver illesztőjét ráirányítod a cd-re, hogy onnan keresse meg magának.
Nekem creative soundblaster music edition kártyám van, és vele is ez volt a gond. hiába volt felrakva a driver nem érzékelte.
Amikor illesztettem az ismeretlen driverhez a cd-n lévő dolgokat, feltelepítette, és ujraindítást követően ment. Nem tudom segítettem -e , de nekem így ment.
-
-bh-
aktív tag
Ha stabil, és nincsenek vele (a többihez képest) stabilitási/tuning problémáid, akkor hagyd a bétát. Ha viszont szükséged van vmelyik "újításra" (pl újabb ramok támogatása, cpu-mikrokód...),és nincs még final, akkor tedd fel.
Van, akinek bevált a beta-bios...szvsz ha stabil, akkor nics értelme piszkálni. -
-bh-
aktív tag
Akkor úgy néz ki, h tényleg kell a procinak 1 kis fesz
Javasolnám teszteléshez a Prime95 25.8as verzióját; SmallFFT-vel a procidat nyúzod; Blend-el a ramokat is. Mind2 tesztet futtasd kb 1 órát (hibamentesen).
Szvsz FSB-n emelj, ha tudsz; azon többet nyersz, mintha csak az órajelet emelnéd-viszont a ramok órajelére figyelj.
Ha elakadsz, írd le a M.I.T. menüben beállítottakat. -
Passape
tag
Szívesen
Jr lehet hogy el kell hogy keserítselek, mivel valószínüleg hétvégén megint kell mennem romániába installálni egy teszter mérőberendezést, csak ma délután tudom meg megyünk-e. Ha nem kell mennem akkor meg jöhet a rendszer mentés/puc/újrarakása, és jöhet az "Atom"háború helyett az igazi duplalövetes "intel"nacionális frekvenciaágyú
Ojeeee -
Passape
tag
Stirbi Mi a cégnél 9 hónapja használjuk 20 pines tápcsatival a 24 pines aljzatot, csak arra kell figyelni melyik vége felé tolod el és jól használható. Én is kiakadtam mikor először megláttam, de tényleg megy, szerintem csak a tuninghoz kell, meg ha sok usb eszközöd megy, egyszóval extrém használatnál. Egy E2200-at 3750-es radeonnal 2X2 gigával elvisz 1dvd író és 3 vinyó kíséretében. Remélem ez segít valamiben neked
As012 megnézem neked holnap a cégnél van ilyen alaplap.
Jr. te is olyan vagy mint én, nem bírsz a seggeden ülni
megjött a lapom, meg a ramom holnap veszem át Brekktől, meg BandiT-tól
lesz itt utána haddelhadd
-
Pityupoeta
csendes tag
2x10- pines tápom van,lehet, hogy ez a gond? Nagyon sokszor ellenőriztem a kábeleket,de tuti jól vannak bekötve.Az a furcsa, hogy az internet bemenet nem világít, ha be van dugva a tápkábel mindkét helyen, de mondjuk az USB-s egér igen? Ez most mit jelent? Annyira utálom, hogy mindig van valami probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest