- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
Passape #1532 üzenetére
Ha +40 lenne a csere akkor ne nagyon gondolkozz rajta. Brutális kártya az X2. Tesztek szerint full terhelés alatt 300-350 wattot eszik egy X2-es rendszer, a tápodnak bírnia kellene. Igen, kicsit rizikós a CFX rendszer mert sokszor nem hozza a várt teljesítményt. Valahogy ez a kétmagos dolog még nem annyira kiforrott. 3 way SLI-ben nincs ilyen jellegű probléma, legalábbis én még nem ütköztem bele, szépen dolgoznak együtt minden játék alatt.
-
As012
csendes tag
válasz
Passape #1530 üzenetére
As012 megnézem neked holnap a cégnél van ilyen alaplap.
Köszönöm. Igazából összeraktam a gépet és rendben működik, csak fura volt, hogy a proci alján (e5200) megvan az összes csatlakozó, az alaplapon meg hiányzik egy láb, és még csak nem is a szélén, hanem majdnem középtájon...
-
tome.jr
addikt
válasz
Passape #1530 üzenetére
Kicsit gondban vagyok mert mint kiderült a P45-ös lapok CFX-re nem igazán ajánlottak. Néztem teszteket is és az X48 kétszer olyan jól szerepelt játékok alatt. De ez a competition nagyon felvillanyozott. Elsőzör megvárom az eredményeidet. Ha túl jók lesznek akkor úgyis megveszem a lapot, max competition után eladom ha tényleg CF-et akarok majd építeni.
-
tome.jr
addikt
válasz
Passape #1523 üzenetére
Gorneck oldalán ahogy néztem elég sok hasznos infó van, onnan lehet meríteni. Egyébként könnyen bele lehet jönni a tuningba, persze a fnomságokat csak idővel tudja az ember alkalmazni. Attól a szinttől még én is távol vagyok.
Sok utánaolvasás és kitartás kell az biztos.
-
tome.jr
addikt
válasz
Passape #1521 üzenetére
Én a 600 fsb-t 5 Ghz fölötti prime stabil procival céloztam be. Hehehe
Bár eléggé lutri milyen lapot meg procit fog ki az ember. Valahol olvastam, nem tudom mennyire reális hogy állítólag ha kijön egy új proci akkor mindig a legelső széria belőle a legjobban húzható. Ezért fogok egyből lecsapni rá.
Az E8600-tal azért vigyázni kell nem tudom mennyire fogsz jól kiszállni belőle. Mire nekem meglesz a cucc azért te már kiteszteled rendesen úgyhogy nekem kell majd kapaszkodni hogy beérjelek.
-
tome.jr
addikt
válasz
Passape #1519 üzenetére
Meg is szabadítottak a C2D-től. Ez volt életemben az első olyan hardware amit kis nyereséggel tudtam eladni, pedig újonnan vettem és használtam 3 hónapot.
Sajnos ennyit gyengült a forint.
Annyira nem lesz sürgős az E8700 mert a héten végre összeáll a vizes rendszerem, szóval azzal elleszek egy darabig. Amúgy is olyat vennék ami kisker garos.
Tuningnál 2x1 gb-ot használj, már Ösember kiokosított a témában. Ha játszol akkor majd betolod a +2 gb-ot.
Én is nézegettem DQ6 teszteket de nem volt meggyőző egyik sem. UD3P lesz belőle OCZ 1200-vel. Majd megnézzük ki tudja jobban meghúzni a rendszert
E8700 miatt kis előnnyel indulok.
cmos, power, reset gomb nekem eddig nagyon hasznos volt mert nem volt házam és ezek nélkül nem mentem volna semmire. Most a vízzel bekerül minden a házba így nagy jelentősge nem lesz, cmost meg lehet majd jumperről kisütni.
-
tome.jr
addikt
válasz
Passape #1504 üzenetére
Ez tényleg brutális lap. 595 fsb
Az vili hogy a DS szériánál jobb a UD, de mi a helyzet a DQ6-tal? Nekem úgy tűnik nem nagyon használta senki mert mindenki az UD-t javasolja, a DQ-ról csak úgy beszélnek hogy jó nagyon de drágábbb mint az UD. Van kb 5k különbség köztük, szóval ha tényleg jobb a DQ6 akkor inkább olyat vennék. Bár az UD3P nagyon tetszik. Volt már Giga lapom egy P35-DS3 de az szerintem ritka ronda volt. Ez az UD3P viszont gyönyörű.
Mikorra áll össze nálad a cucc? Várnám már az eredményeket, főleg azt hogy a ramok hogy viselkednek.
-
tome.jr
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest