- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz DomToretto #2310 üzenetére
probáld ki másik ramokkal.
-
Stirbi
addikt
válasz animatrix11 #2297 üzenetére
amit te megneveztél és amit belinkeltél teljesen különbözik, most a ep45-ud3r v ep45-ud3lr érdekel?
-
Stirbi
addikt
szevasztok, e két lap közt mia különbség ?
ep43-ds3l VS ep43-ud3l ?
előre is köszi
-
Stirbi
addikt
válasz bakosgabor57 #1855 üzenetére
az ac freezer 7 prot jol választottad én is azt használom nagyon jo
láttam az e5xxx topikban h apuka vagy és a fiadnak lesz , nemtudom szabad e tegeznem téged akár a gyereked is lehetnék
-
Stirbi
addikt
válasz bakosgabor57 #1851 üzenetére
szia ha teheted vedd meg a p35-ds3 at, ez 535ös fsb ig engedi a tuningot és a p43 pedig 415 ig ,de mindkét lap nagyon jo
-
Stirbi
addikt
válasz balage841021 #1773 üzenetére
szai,sztem ez egy jol összeállitot konfig,a 3ghz-s proci ma mindenre elég, egybios frisitést csinálj majd de ne a béta biosra, töltsd le a legfriseb teljes verzioju biost a gigabyte oldalárol és az alaplaphoz kapot lemezen találsz egy bios nevü progit avval tedd fel.
-
Stirbi
addikt
hát elég érdekes dolgok történnek tuningnál, de aztán lehet,h a proci nem sezretia a magas szorzot? mert pl 1,4 v on nem indul 11x300 on és csak a cmos clear segit meg ilyeneket bugozikmost már 11x265 ön sem indul pedig eddig azon stabil volt és az alaplap birja mert szépen viszi a 415 fsb-t de amint magasabb szorzonál feljebb viszem a szorzot ugy h kb 2.8 - 3ghz lesz az orajel azt már nem viszi a proci,még feszemeléssel sem
-
Stirbi
addikt
azt szeretném kérdezni,hogy giga ep43-ds3l lapom van és hogy melyik bios a jobb: fe9a? vagy f8?
-
Stirbi
addikt
üdv all
azt szeretném kérdezni,hogy multkor frisitettem biost a lapomon ep43-ds3l f9a-s bios lett rajta, ez béta bios?
-
Stirbi
addikt
üdv mindenkinek egy probléma elöt állok, a lapo gigabyte ep43-ds3l és +e2200+2x2gb kingston 800mhz cl5
tehát a helyzet az h 1,35 v rA Állitotam a feszt mert 1.33175v on10x300ban volta proci és restartolt a gép gta4 közben egy 10perc játszás után most tesztelem orthossal,
és még aza gondom, h ha felteszem szorzot 11 re és az fsb-t 300on hagyom beindul a gép de az a nagy kép az elején tiszta flesh es lesz azaz elmosodott feketés fehéres és amikor detecteli a dolgokat akkor meg vmit bebugozik,- mi lehet a gond? egyébként a ramok 2,66x300 on mennek
most egyenlöre 1x35v on stabil an megy 10x300 on a proci de én 3,5 ghz-n szeretném járatni, mi lehet a gond? amitöl van ez van a gépinduláskor? jah és egyébként ezen csak a batrikiszedés segit segitsetek pls és a C1E és EST funkciot is kikapcsoltam de ugy is uygan ezt csinálja pls segitsetek
mod: jah és proci alapfesze 1,325v
-
Stirbi
addikt
válasz Pityupoeta #1474 üzenetére
az egér nálam is világit , de 24 pines kel az alaplapba, mer ha 20 pinest használsz akkor 4pin öresen marad
-
Stirbi
addikt
válasz Pityupoeta #1471 üzenetére
üdv, ugyanilyen alaplapom van, de én összeraktam és semmi problémám nemvolt
biztos minden jol van bekötve?
-
Stirbi
addikt
üdv valaki ebben tud segiteni_?
-
Stirbi
addikt
üdv nemrég vetem pár napja egy ep43-ds3l-t megvagyok vele elégedve megérte rákölteni
-
Stirbi
addikt
üdv nektek, ma rendeltem egy gigabyte ep43-ds3l alaplapot, mi a véleményetek rola?
és mi a különb ség a gigabyte ep43-ds3l és a ep43-s3l között?
és az ep43 as csipsetel valakinek tuning tapasztalata? menyi fsb ig engedi a tuningot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest