Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
bakosgabor57 #1855 üzenetére
az ac freezer 7 prot jol választottad én is azt használom nagyon jo
láttam az e5xxx topikban h apuka vagy és a fiadnak lesz
, nemtudom szabad e tegeznem téged akár a gyereked is lehetnék
-
Stirbi
addikt
válasz
bakosgabor57 #1851 üzenetére
szia ha teheted vedd meg a p35-ds3 at, ez 535ös fsb ig engedi a tuningot és a p43 pedig 415 ig ,de mindkét lap nagyon jo
-
szacsee
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1851 üzenetére
EP35 DS3 - kiforrott, a több tartalék van benne és egyszerű a tuning vele, mint egy marék lepke.
P43-at ha lehet kerüld. -
Infernusz
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #1784 üzenetére
Gábor jó ez a konfiguráció nekem talán az alaplap ami rögtön kiszúrta a szemem talán egy frissebb chipszettes alaplap jobban jöhetne mint pl ez jó kis alaplap egész kedvező áron (van ott egy teszt is ami jól jöhet
) A proci hűtő az jó választás hidd el
... én két hete vettem gépet és egy ilyen kicsike hűti az E5200-asom amivel úgyszintén megvagyok elégedve (alapfeszen nálam ment ez 3 GHZ-et
). A ramokal nekem semmi gondom nem lenne enyémben egy corsair működik pontosan egy ilyen CL4-es jó választás lenne a késleltetési ideje miatt és a 800 MHz is bőven elég lenne (viszont azt majd biosban akármilyen ramot veszel állítsad a DRAM : FSB arányt 1:1-re ez tunging barátabb mint egy 5:6 arány például) Nos, nekem is egy SuperB 460W-os tápom van arrol nem tudok különösebben írni egyszóval megfelel
Videokártyáról meg annyit hogy ez a fajta 4830 amit tudok ajánlani ebben a kategóriában referenciánál jobb hűtése van zaj szempontból nem tudok nyilatkozni.
Jó néezegetést -
balage841021
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #1789 üzenetére
A memó jó választás szerintem. A sapphire-okról még annyit hogy a régebbi sapphire a dual dvi-os hangos volt kicsit viszont a mostanin amin van már HDMI csati is azon már javítottak a zajszinten. Jah és ha még is hangos akkor 25 méteres vga kábel és vezeték nélküli bill+egér oszt szevasz.
-
-bh-
aktív tag
válasz
Svszs majd' minden alaktrész jó választás, kivéve VGA és ram: Sapphire-re szavaznék én is; ramból meg szvsz aprózz Cl5-ös 1066os Kingmax-ot (bár a 800as is megy 1000et néha
)
Hűtőből meg alternatívaként ACfreezer 7 Pro - olcsóbb egy ezressel, mint a TX2, de kb ugyanazt tudja (és nem húzza meg annyira az alaplapot, mint a TX2..) - ha ennyire ki vagy számolva, hátha ez is számít....
-
balage841021
csendes tag
válasz
Gábor az az én véleményem erről a konfigurációról:
5200es procihoz elég lenne a 800as ram abból is kingmax. A 800kingmaxok nagyon jók. MSi helyett szerintem sapphire. 2 okból: 3e olcsóbb és halkabb. Ha télleg pénz szűkébe vagy akkor egy ideig a gyári hűtés is jó.
Szvsz igy spórólnál pár ezer hufot és nem lenne rosszabb a konfig
UI:Én a corsair ramokba nem bizok.
-
-bh-
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #1781 üzenetére
Legutóbb, ami nálam járt, F7-el adták...az Február elején lett vásárolva bár az nem garancia, h a tiedet is azzal fogják
(főleg, ha már a boltban áll egy ideje...)
balage841021: Corsair-el nem lessz gond
-
tome.jr
addikt
válasz
bakosgabor57 #1492 üzenetére
Egyenlőre marad a víz.
Két hónapja kezdtem el tervezgetni, mára már minden megvan hozzá kivéve 4 db derékszügű high flow csati
Pedig úgy terveztem hétvégén összerakom és 5 Ghz fölé rántom az E8500-öt.
-
tome.jr
addikt
válasz
bakosgabor57 #1487 üzenetére
Meglátjuk mihez lesz majd. Még talán a QX is elfut benne 500 fölötti fsb-vel. Egyedül az tart vissza kicsit a Gigabyte lapoktól, hogy a 3 way SLI nem menne bele. Bár áprilisban jönnek az új 40 nanos ATI csúcs VGA-k akkor lehet lecserélem az nvidia karikat és akkor biztos Giga P45 lesz a befutó. Core i7 még nekem annyira nem szimpatikus.
-
-bh-
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #1377 üzenetére
tegyük hozzá, h ez a link alapfesz.-es tuningot mutat... 600fsb-hez természetesen feszemelés kellett P45nél is....itt is megemlítik, h feszemeléssel tovább is jutottak volna... nem lessz gond neked a 3,5 Ghz sem
-
-bh-
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #1377 üzenetére
arra van esélyed...12,5x200 (800 fsb) =2500 MHz... 3-400 körüli fsbvel - a max a teszt szerint 415...mondjuk a tesztben P45el is "csak" 554ig mentek E8400-al - a GigaP45 topicban meg több tagnak a 600 is megvolt....mondjuk vannak tuningosabb darabok, vannak, amik kevésbé....ez szerencse kérdése, a többi beállítás..
Mondjuk 333x10 ben azért el kéne vinnie az E52-t...ami 3,33 Ghz -
-bh-
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #1375 üzenetére
hááát...[link]
fogyasztásban se jó (jobb, mint P45)... tuningban P35 is gyalázza....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged