Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Hali!
Nekem most is ilyen van, jó ez mindenre.
Egy i5 4460 van benne, 4x4Gb 1600-as cl9-es savage rammal(xmp profile), meg egy nVidia 1050ti, egy 430W-os thermaltake münich + két ssd, meg egy 1TB HDD.
Egy "hibáját" tudok mondani, nem tudtam úgy beállítani a biosban a boot sorrendet, hogy ne kattogtassa az odd-t induláskor. Nem kell bele tenni..
Amúgy stabil, soha semmi baja nem volt (3 éves), a ramokat akárhogy, akármilyen kiosztásban tettem bele, mindenhogy stabilan futott.
Hiányossága talán, hogy nem tud 2 ssd-t egyként kezelni, de ez ma már nem is divat.
Mondjuk én csak win7-el használtam eddig, 10-ről semmit nem tudok.
Procit, tápot olyat vegyél amire pénzed van, lehetőleg jobb minőségűt, azzal biztos, hogy nem lesz gondja.
De nem kell 500W-nál több (bár ez pont ami a procítól + vga-tól függ)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged