- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondvok
tag
válasz Infernusz #1794 üzenetére
jó estét urak (,hölgyek)!
először is adott,hgoy szerettem volna építeni egy halk netezős,multimédiás stb gépet.->vettem is egy gigabyte MA74GM-S2H lapot, meg a belevalót(első gigabyte lapom,eddig asus,abit mind1 is).--> xp sp3 fel-> @bios-szal frissítést kezdeményeztem, de ő úgygondolta hogy pár hibaüzenettel jutalmaz inkább,eze ismétlődtek-> kilép ebből,minden megy ahogy kell, majd restart után semmi..meghalt...na de úgy olvastam hogy ez a lap dual bios-os 1.ez lehet? 2.akkor hogy kell használni? 3. help me pls.
(ui: nem tartom magam nagy kockának, de lámának sem, eddig más alaplapjaimmal probléma mentesen ment az egész, ez az első hiba.) -
euchi
aktív tag
válasz Infernusz #1777 üzenetére
Legyél szíves elolvasni ezt, hogy legalább tanulj a hibádból:
1. A WiFi ez
2. A FireWire ez
Mellesleg a FireWire az FiWi lenne, ha mindenképpen rövidíteni akarnánk.
Egyébként az a szörnyű tény, hogy sokan keverik a kettőt.[ Szerkesztve ]
-
-bh-
aktív tag
válasz Infernusz #1772 üzenetére
"Ebben ugye van integrált WLAN amivel PSP-n is tudok netezni" - sajna mégse WLAN ugyanis nincs integrálva az UD3R-en...sima LAN van. Amit megtaláltál BIOSon belül, az a LANkábelek hosszát hivatott mérni (a gépedtől a routerig/switchig, és onnan a többi gép felé...)
Ha PSP-zni akarsz neten, ahhoz 1 WLAN-router-t kellet volna venned. Illetve kell még most is"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest