- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
scrtaft #7863 üzenetére
Quad channel semmiképpen sem elérhető egy csak dual channelt tudó alaplap/processzor esetében. Ha fog is együtt működni a 4 db modul, akkor is csak dual channelben fognak menni. A legjobb megoldás amúgy mindenképpen a 2 db modul lenne (kitként vásárolva), ebben az esetben lenne a legkevesebb esély a problémákra. (Ettől függetlenül működhet akár a 4 db modulod is együtt, de könnyen lehet, hogy csak alacsonyabb órajelen fognak menni.)
-
törölt tag
válasz
scrtaft #7859 üzenetére
Ez nagyon fura, mert a lapod manualja szerint 2-4 vagy 1-3 és 2-4.
12. oldal teteje -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
scrtaft #7854 üzenetére
Én is pont ezt a kombót újítanám. Az alaplap itt is van.
Először az App centert kell telepíteni, az kezeli majd a többit. Audio-nak lennie kéne kezelő programjának. Akár hangszín állításra, vagy a portok viselkedésére. Nálam még működik Z390-en a System Information Viewer. De az app center alól indul. Most telefonról nem tudok jobban utána nézni. -
törölt tag
válasz
scrtaft #7854 üzenetére
1. Azt nem tudom számít-e a verziószám, azt majd megmondják az okosabbak, de arra figyelj, hogy ezeket párosan tedd a slotokba. Tehát 1-3 és 2-4 slotokban legyenek az azonos verziók.
Teszteltél azóta? Lehet csak a régi rendszer kavart be.2. APP Center egy nagy kaki volt nálam, alig működött benne valami, aztán nemrég lett rá frissítés és azóta jónak tűnik, megy a SIV is és az @BIOS, bár utóbbi nem jelzi az legújabb verziót.
Nálam Win nem jelzi .NET-et, nem tudom kell-e hozzá tényleg.
Viszont az új verzióban a system driverek már nem onnan települnek, hanem a Win updatet használja.
Van több ingyenes driver kereső is, nálam az IObit Driver Booster vált be, de figyelni kell, hogy szemetet ne telepítsen fel és ha nincs regszámod, akkor valamennyire manuális lesz a telepítés, nálam viszont megtalált olyanokat is, amiket Win update nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged