- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaktyuk1
csendes tag
Csokolm!
Urami!
Kellene egy kis segitseg.
A szitu a kovetkezo:
Vettem egy logitech G400-as egeret. az elso 1 2-3 oraig tokeletesen mukodott. Az eltel ido utan elkezdett ki- be kapcsolgatni, olyan modon, hogy egy ubs eszkoz eltavolitasa hang utan visszakapcsolt es vissza allitotta az alaperzekenyseget. Ezt megprobaltam orvosolni minden modon. Eloszor is eger csere. Erre a masik egerem, addig problema nelkul mukodo(Kicsipuha Sidewinder x3), is elkezdte produkalni a fent emlitett problemat.
Na jott a google es ott talaltam az usb hub kikapcsolasi lehetosegenek a lehetoseget meg kell gatolni a winfosnak. Ok ez is megtortent. Problema sajnos tovabbra is jelntkezett. Gondoltam alaplap. Ok csere.
Uj alaplap 2 ora es ujra jelentkezett a problema az egerekkel.
No legyen kover ha mar lud, gondoltam egye meg a fene cserelek tapot is hat ha az a gond. Hat sajnos ez sem hozott megoldast a problemara.
Azert is irok ebbe a topic-ba, mert az elozo es a mostani (GA-78LMT DS3) alaplapom is Gigabyte. Az eger problema mellett lehet, hogy az alaplanal lehet az eb elhantolva.
Ja!
Az emlitett egerek teljesen jol mukodnek a baratnom laptojaban.
Ha esetleg valki tudna ajanlani valami utos megoldast a NOSMOG.COM helyett, mert ugye a szamitogep fusttel mukodik es ha kiszall belole, akkor tonkre megy, azt megkoszonnem!
Ups!
A billentyuzetem is Logitch usbs csoda, de annal nem jelentkezik ez a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest