- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaktyuk1
csendes tag
Csokolm!
Urami!
Kellene egy kis segitseg.
A szitu a kovetkezo:
Vettem egy logitech G400-as egeret. az elso 1 2-3 oraig tokeletesen mukodott. Az eltel ido utan elkezdett ki- be kapcsolgatni, olyan modon, hogy egy ubs eszkoz eltavolitasa hang utan visszakapcsolt es vissza allitotta az alaperzekenyseget. Ezt megprobaltam orvosolni minden modon. Eloszor is eger csere. Erre a masik egerem, addig problema nelkul mukodo(Kicsipuha Sidewinder x3), is elkezdte produkalni a fent emlitett problemat.
Na jott a google es ott talaltam az usb hub kikapcsolasi lehetosegenek a lehetoseget meg kell gatolni a winfosnak. Ok ez is megtortent. Problema sajnos tovabbra is jelntkezett. Gondoltam alaplap. Ok csere.
Uj alaplap 2 ora es ujra jelentkezett a problema az egerekkel.
No legyen kover ha mar lud, gondoltam egye meg a fene cserelek tapot is hat ha az a gond. Hat sajnos ez sem hozott megoldast a problemara.
Azert is irok ebbe a topic-ba, mert az elozo es a mostani (GA-78LMT DS3) alaplapom is Gigabyte. Az eger problema mellett lehet, hogy az alaplanal lehet az eb elhantolva.
Ja!
Az emlitett egerek teljesen jol mukodnek a baratnom laptojaban.
Ha esetleg valki tudna ajanlani valami utos megoldast a NOSMOG.COM helyett, mert ugye a szamitogep fusttel mukodik es ha kiszall belole, akkor tonkre megy, azt megkoszonnem!
Ups!
A billentyuzetem is Logitch usbs csoda, de annal nem jelentkezik ez a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Robogó, kismotor
- Posta, csomagküldés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Le Mans Ultimate
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest