Új hozzászólás Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz puma72 #3599 üzenetére

Akkor a CMOS Clear után a BIOS-ban kijelzett CPU_NB_VID értéket szabályozd úgy, hogy az alapérték és az általad beállított összege 1,35V-ot adjon. Tehát, ha 1,100V alapból, akkor +0,25V-ot állíts be, ha 1V alapból, akkor +0,35V-ot, ha meg 1,25V alapból, akkor +0,1V-ot, és így tovább. Értelemszerűen.

Azonban leírhattad volna, hogy nincs az a konkrét érték, hanem offset alapján állítható, és akkor is segítettünk volna. De nem, nem kérdezel, egy tök más értéket önkényesen beállítottál 1,35V-ra. Végülis nem volt sokkal arrébb a BIOS-ban, igazad volt. Egyébként másik feszültséget tekintve, meg másik értéket állítva tudtunk volna olyat mondani, hogy annak nem megfelelő (mást állítasz helyette az adott értékre) állítása károsítsa a hardvered. Mondjuk, saját tulajdonod. :U

"Te sem a muter hasában tanultad!" - Így van. Kérdeztem, és figyelmesen jártam el. A kapott tanácsokat megfogadtam, ha valami nem stimmelt, inkább megint kérdeztem

UI.: Ha csak 1333MHz-en jár a RAM-od, akkor sem vesztesz szinte semmit.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák