- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
OK, bocsi, tényleg ezt benéztem.
Egyébként még annyit a monitorról, hogy az Everest azt írja, hogy 1024x768-as felbontásban ajánlott frissítés 105 Hz, amit tud is a moncsi. Viszont ha a winfosban a megjelenítés beállításánál a 'monitor által nem támogatott felbontások elrejtése' be van jelölve, akkor csak 85 Hz-ig ajánlja fel. És a gyártó szerint 1600x1200-at is tud, csak az sem ajánlja fel az XP! -
joeid
tag
Nem kötözködésnek szántam !
Ugyan elég szegényes az angol tudásom ,de a cikk valami olyamivel kezdődik hogy a Viewsonic mindíg élen jár az új technológiák bevezetésében/feltalálásáben (említik a TFT-k válaszidejének csökkentését) majd szimplán odabigyesztik hogy itt az új CRT monitorjuk...
Újdonságnak újdonság ,de ha már így belehúztak ,akkor tényleg léphetnének előre (pont azt emlegették már évekkel ezelött is hogy a következő generációs CRT képcsövek már új rövídített technológiával fognak készűlni és eddíg annyit valósítottak meg hogy azt hiszem a Samsung kezdett olyan TV-ket gyártani amikben ilyen képcső van).
Meg hát mostanába azt súlykolják az emberekbe hogy vegyenek TFT -t hogy az milyen jó erre ebben a cikkben meg pont az ellenkezőjérő győzködnek...kissé kicsavart a dolog
Egyébként nem neked szólt ,csak a cikkel kapcsolatban jegyeztem meg amit megjegyeztem...végülis ez itt a Nagy CRT topik vagy mi ,azt hiszem ennek kereteibe belefér...vagy nem ? -
joeid
tag
Én csak azt nem értem mi ebben az újdonság ?
Ahogy elnézem a méreteket meg a súlyt ez egy teljesen szokványos profi 21'' monitor .
Ráadásul a saját PerfectFlat képcső technológiájukkal , 0.25 mm képpontmérettel...
Szerintem inkább előszedték a spájzból megint a CRT-ket ,mert rájöttek hogy a TFT-k nem minden területen válnak be és gyorsan csináltak egy hiánypótló megoldást.
De úgy látom hogy semmi hatalmas újítás : se rövídített képcső se más..
Biztos jó kis moncsi ,csak nem látom mi benne az új...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI CYBORG 15 A13V
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged