Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daveboy
tag
Sziasztok!
Van egy E6420-as procim Abit AB9 Pro alaplapban. Mellette 4x1gb Kingmax DDR2 800 ram. Van esetleg ilyen jellegű tapasztalatotok, hogy ez a párosítás mit bír? Olyan 2.66 ghz környékére szeretném csak húzni, annyi elég lenne nekem. Mivel abszolút kezdő vagyok e téren, arra lennék kíváncsi, hogy ha emelem az fsb-t, akkor hogy tudom megcsinálni, hogy a ramok mindvégig az alap 800 mhz közelében maradjanak? Illetve 2.66-on még nem fog veszélyesen melegedni, ugye? Egyébként ez még csak amolyan érdeklődés, mert egyenlőre gyári hűtő van rajta, azzal nem játszadozok. Előre is köszi!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest