- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
JoceeHunt #8158 üzenetére
Sanja nem, nézd végig az elmúlt pár nap hirdetéseit!
-
zolka78
senior tag
válasz
JoceeHunt #8154 üzenetére
A 600D előnye az 550D-vel szemben csak a kihajtható kijelző. Ez makrónál és bizonyos helyzetekben nagy előny lehet. Az obikat meg nem darabban mérik. Csak te tudod, hogy kell neked 1-2-3 obi. Ez attól függ mit akarsz fotózni és milyen minőségben. Van akinek bőven megfelelnek a szuper zúúúmos obik és nem cserélgetnek soha, még akkor sem ha ezzel rosszabb minőséget kap. Én a helyedben vennék egy 550D-t a többi pénzt meg kiegészítőkre költeném, de nem vagyok a helyedben.
-
Peetry
senior tag
válasz
JoceeHunt #8077 üzenetére
szerintem guglizzon. Egy kezdőnek szerintem felesleges egyből erre is pénzt adni, mikor ezen témák egy részét is meg sokminden mást megtudhat ingyenes cikkekből fórumokból. Meg mondjuk kezdőként nem hiszem hogy pont a CCD működése fog érdekelni
Nekem már felgyűlt szerintem kb 5000 oldal olvasnivaló guglizással, csak idő kéne rá -
hemaka
nagyúr
válasz
JoceeHunt #8070 üzenetére
xxxxD belépő vázak, kicsik, a fogásuk nem valami kényelmes, puritán műanyagból készülnek
xxxD mondjuk talán amatőr vázaknak, szintén kicsik, a fogásuk már valamivel jobb, gumi borítás is van rajtuk.
xxD félprofi gépek, a méretük már nagyobb, a minőségük is jobb(alu váz), a fogásról nem is beszélve
xD profi gépek, mégnagyobbak, igényesebbek(időjárásálló váz), általában FX-ekHirtelen ennyi jutott eszembe. Majd valaki még kiegészíti, ha van valami ötlete.
1100D és 550D közt elég nagy különbség van. Az érzékelő is más, illetve fogásra egyértelműen az 550D a jobb. Illetve ahhoz van normális portrémarkolat is.
-
Dr V
őstag
válasz
JoceeHunt #7872 üzenetére
Nemtom. Nekem 40D-m van, újkora óta és olyan 32k expónál jár. 2007es a váz.
Az általad keresett vázknál sztem 10k alatti expószámmal találhatsz még garanciális vázakat. http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=&aq_text=550d&aq_cre=0&user_id=&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9116329
Ezek jónéhány 10k expót biztos ki bírnak, nem kell aggódnod. Esetleg vegyél valami régebbi vázat, amiben ár cseréltek tükröt, Akkor nem kell félned, h nálad pár éven belül előjön ez a hiba (persze, ha nem vagy sportfotós vagy valami hasonlóAz ilyen lehetőségre viszont már kell várni, nem túl gyakori.
Ha nem kapcsolgatot mindig a LV vagy videót, akkor nem számít az a néhány plusz tükörfelcsapás. Enyém is tud lv-t de 1% alatti a használatából eredő plusz tükörfelcsapás. -
adamka16
őstag
válasz
JoceeHunt #7872 üzenetére
Az 500D-mben lassan 30e van, de még remélem kihúz vagy 15-20e-t
Aminél nincs megadva a garantált expó, azoknál van szórás meg ugye függ, hogy mennyit használja az illető az LV-t, a videó-t (ha képes rá a váz). Ezeknél is felcsapódik a tükör és működik a zár, csak a gép nem számolja, viszont ugyan úgy kopik a zárszerkezet. -
hemaka
nagyúr
válasz
JoceeHunt #7862 üzenetére
Az 500D fogása sokkal jobb. Ajánlom, hogy menj be egy saturn-ba(vagy valami hasonlóba) és fogdosd meg mindkettőt(1100D, 550D(ua. mint az 500D).
Ég és föld a különbség, súlyra pedig egyformák.
A KIT obi meg elég vacak, azért is ajánlott szerintem inkább valami mást helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- E-book olvasók
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest