- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
fgabor87 #21757 üzenetére
Nekem is van 450d-m másodgépnek használva, a fekete és a piros pötty egyforma méretű, ha fókuszt talál a piros fény teljesen eltakarja a feketét. Inkább elektromos hibának érzem, főleg ha mind a kilenc fókuszpontnál így viselkedik ...esetleg egy nagy reset, gyári beállítás visszaállítás?
Valszeg a CameraKft olyan összeget mondana a javításra, amiből kijönne egy használt 450d...
Pityu: Érdemes a memóriakártyás topciba benézni, amit néztél samsung kártyát UHS-1, Up to 48Mb...tulajdonságokkal rendelkezik, az 1100d nem támogatja a UHS-1-et, ezért szerintem nem fogsz elérni olyan nagy átviteli sebességeket elérni, jobb esetben 20Mb olvasás, 10-12Mb írás kb. lesz belőle.
pl. Én olyan samsung kártyát használok, ami fix 24Mbolvasás/21Mb írás hoz elvileg.
Pártolom a samsung kártyát, de érdemes körbenézni rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest