- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Gyorsan vázolnám a helyzetemet: kompaktról (lumix TZ30) váltanék felfelé, mert nem vagyok elégedett a géppel (mióta megszületett a trónörökös). Voltam a milyen cserélhető objektíves topikban is, vívódtam a MILC-ek és DSLR-ek között. Végül asszonykával elmentünk tapizni egy MMbe. Ott meglepődtem, de a páromnak kifejezetten jobban tetszettek a tükrös gépek, mint a MILCek. Szóval a méret nem akadály. Gépből igazából 4 maradt a fent szűrés után: 2 Nikon (D3300/D5200) és 2 Canon (100D/700D). Mivel hosszú évek óta touchscreenhez vagyok szokva így igazából a 700D felé mennék, főleg, hogy most van egy 16.000 Ft-os visszatérítése a Canonnak akcióban. Ami nekem a Canon ellen szól, hogy csak 1 év garanciát ad a Nikon 3 évével szemben. Jellemző, hogy megadják magukat ezek a gépek? Illetve a 700D-vel mennyire sikerült eltalálni az igényeimet magamnak, mint belépő gép a tükrös világba családi fotózásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Projektor topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest