Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eredeti játékok topik beli hsz-ekre
@ wwenigma (#48167)
hahh. ne haragudj, de ez megint hülyeség. mitől lesz ettől nagyobb profitjuk, mintha csak egy-egy kulcsot adnának a BTA* alatti és feletti részhez?
a kiadónak gyakorlatilag semmiben nem kerül még egy kulcsot előállítani, ettől nem ürül a raktárkészlete, nem kell felfűteni a gyártósorokat és ami a legfontosabb, nem egy fix X darabot ajánl fel, mert sose fogy el a kulcs (az hogy átmenetileg igen, az nem számít, mert végülis megkapod). humble-nél eddig se maradtak kulcsok, nem számít mennyit nem osztanak ki. tehát ezen nincs nyerészkedés* abban egyetértek, hogy a BTA nem jó rövidítés már, de sajnos továbbra is ezt használják, máshol pl. tier 1, tier 2-t szokás
a dadawa-nak címzett részre:
"ezentul lehet kereskedni a giftlinkekkel"ez szerintem nem zavarja annyira őket, mert például szemben a pőre kulccsal ezen a linken látszódni fog, hogy humble-ön vették, tehát a vevő tudhatja, hogy mennyit is adott érte az eladó és ahhoz képest döntheti el, hogy mennyit hajlandó fizetni érte. humble-t elsősorban a kulcsok többszörös haszonnal egyenkénti árusítása zavarta. (csak rá kellett nézni a hardverapróra HOB alatt: Crysis 2 ME 1-2 ezerért, BF3 5e, stb.)
szerk: igen, azt is akartam írni, amit K_mester írt, hogy Steam-es bundle-ök 90%-nál ugyanígy elvész, ami már megvolt.
@(#48171) echterion
én egészen biztos vagyok benne, hogy értem; csak szerintem egyáltalán nincs igaza.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- reMarkable - paper tablet
- Ford topik
- PlayStation 5
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- World of Tanks - MMO
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mozilla Firefox
- OLED TV topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest