- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
A pinball fx2 verseny resztvevoi + te tagjai kozul.
-
maross
nagyúr
Te vagy az egyetlen aki szerint kesessel reagal. Megmondom miert irtam: 1) nem reagal kesessel 2) lassu gepen erezheted ugy, mert lassu gepen szar jatszani 3) teven is probaltam jatszani, kb 0.1-0.2 masodperc kesessesl reagal a kar, nem tudom miert. hogy a teve bazgatja meg, vagy a tizmeteres hdmi, nem tudom, de tenyleg van keses. <- nem tudom pontosan mi okozza, de valahogy meg lehet szuntetni.
-
pigster
senior tag
-
maddionmax
senior tag
Ha én a polcomon 15 darab dobozos CS:GO-t szeretnék látni,de azok közül csak 1, azaz egy darabbal játszom, akkor az egy dolog, hogy én hülye vagyok, de megtehetem.
Gondold el, bemész autószalonba autót venni. Kérsz bele mindent, ami csak szádnak ingere és mondjuk azért nem kapsz bele klímát, mert a munkahelyeden és otthon is van már, minek neked a kocsiba is?!?!?
És jól látod, jogi kérdés, méghozzá adásvétel. Az ajánlat nyitott (8-10 produktum) fix árral, amit ha megfizetek, meg kell kapnom. Ezzel szemben ők nézgetik a fiókomat, hogy ... jééé, ez már megvan neki, akkor ezt nem adjuk...jéé az is, akkor azt sem.
Ez nem így megy! Humble-t ha ezért nem rúgják seggbe odakint, akkor pokoli nagy szerencséje van és csak annak köszönheti, hogy adományozós a történet. Semmi másnak, bár szerintem egy is kétséges,mert én állítom be ki kapja a pénz és ha mindent a fejlesztőknek utalok, akkor ez nem adomány. Általában nem karitatív fejlesztők dolgoznak ezeknél a cégeknél.
-
WayneGace
őstag
Az a baj, hogy te másról beszélsz. Ha egy centért vagy száz dollárért adják, attól még nem más a helyzet. Ha valaki úgy érzi, hogy nem 10 játékot vett meg, mint ahogy hirdetve van, hanem csak kettőt, mert már megvan neki korábbról a másik nyolc, akkor azon az nem változtat, hogy mennyiért vette a csomagot.
-
eami
Topikgazda
pedig lényegesen egyszerűbb beírni a mail cimed (van hogy azt se) meg a jelszavad és fizetni, mint ~12 számot, lejárat, ccv. Ráadásul a paypal kifizet ha gond van, a bankod nem feltétlenül. Mivel nincs paypalnál tranzakciós díj, így felőlem akárhány lépésben is vonhatja a számláról amig nekem kényelmesebb. Amúgy félreértés ne essék nem paypal függő vagyok, sőt google walletet jobban szeretem, de az tény hogy ezek sokkal jobbak mint a natív kártyás téma.
btw, nekem is webkártya van ezek mögött... de mindenki úgy csinálja ahogy szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged