Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peterszky

őstag

válasz bepken #18325 üzenetére

Szerintem a "picsogás" nem tetszik azoknak, akik ezt megemlítik. Nem tetszik? Akkor miért nem mondják le és hagyják ott a francba az egészet? :) Ha valami rossz, akkor ezt kell csinálni, max. ebből ért a cég, ha mindenki elhúz, akkor majd átgondolják, hogy hol rontottak és vagy korrigálnak vagy még több előfizetőt veszítenek, aztán lehúzhatják a rolót. De ez a 6 dolláros levélre várás nem más kis túlzással, mint a fillérbaszás, már bocsánat. Amennyit ezzel foglalkoznak egyesek, annyi ráfordítással a sima előfizetésből is simán jól ki tudnának jönni. Ha meg nem akarnak ilyennel foglalkozni, akkor azt az egy-egy érdekes játékot, amit éppen találnak, kis utánajárással 6 USD alatt be lehet húzni "egyéb" oldalakon. Ez a folyamatos "mindenisszar" is ugyanolyan lélekromboló, mint az, hogy ha tényleg az a bundle. Nekem pl. az ehavi olyan, hogy egy játék érdekel belőle összesen (szerintem az én szemszögömből az utóbbi egy év leggyengébb eresztése volt a júliusi), de barter.vg-n a húzócímekre már most olyan ajánlatok vannak, hogy simán megérte még így is. A "resztliből" meg SteamGifts-en fel tudod húzni magad olyan szintre, hogy rendszeresen nyerhess jó címeket.

Új hozzászólás Aktív témák