- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlueAthlon #17311 üzenetére
Számolgattam kicsit. Nem tűnik túl fényesnek.
-
zsolt320i
senior tag
válasz
BlueAthlon #17311 üzenetére
Hmm, ez a cukorka már édesnek tűnik....
Kaptunk már elég savanyú cukorkát az AMD-től -
Fiery
veterán
válasz
BlueAthlon #13877 üzenetére
Erdemes az AIDA64 Cache & Memory Benchmark Panel-rol beszurni egy shotot, azon latszodik a north bridge orajel is.
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
BlueAthlon #13753 üzenetére
Valamint tény és való, hogy inkább single-thread módban mérte volna le emberünk a két megoldást azonos órajelen, az pontosabb eredményt adott volna a c2c teljesítményről. Mert így a 2 modul azonos órajelen leadott összteljesítménye közti különbséget láthatjuk.. ( ez is szolgáltat persze némi kiindulási alapot...)
-
dezz
nagyúr
válasz
BlueAthlon #13744 üzenetére
Kicsit sem volt amatőr a tesztelő, hogy csak single thread tesztet futtatott a CB-ben... Multithead valamelyik másik teszt itt?
-
Borokafa
őstag
válasz
BlueAthlon #11724 üzenetére
3dmark Vantage-al teszteltem , csak a memóriát változtattam 1886 cl 9-ről 2133 cl10-re és jelentős emelkedés volt a pontszámban. Az IGP meghálálja
-
V!ck
senior tag
válasz
BlueAthlon #11720 üzenetére
Egy A10-5800K megköszöni a 2133-as ramokat, vagy elég lehet az 1866-os? A sebesség fontosabb, vagy az időzítés? teszem azt 1866 CL9 vs. 2133 CL11? Mert ugye a sebesség nem minden...
Mivel marad az FM2 a GCN-es APU-knak is, milyen mozgásterük lehet AMD-éknek a memória sávszélesség terén? Jól jönne az intel-féle quad channel
-
Valdez
őstag
válasz
BlueAthlon #11717 üzenetére
Ez nem a mobil cuccos? Mondjuk akkor sem logikus, mivel a 7870m eleve 640 gcn @ 800mhz, ahhoz képest ez meg visszalépés.
-
V!ck
senior tag
válasz
BlueAthlon #11717 üzenetére
384 shader ide vagy oda, a GCN odatesz a VLIW 4-nek... belövik 1GHz-re és megy mint a meszes
A memsávszél tényleg kérdéses, bár ha megnézzük, hogy a 7770 (640sp) mennyivel gyorsabb egy 6770-nél (800sp), memsávszélben pedig szinte semennyivel sem, akkor nem olyan rossz a helyzet...
-
dezz
nagyúr
válasz
BlueAthlon #11147 üzenetére
Nyilván - csak nem valószínű, hogy a francia változat készült el legelőször. Hanem azért pont ezt tették fel, hogy tessék, szemezgessetek csak, ha annyira kíváncsiak vagytok.
-
dezz
nagyúr
válasz
BlueAthlon #11145 üzenetére
Csak miért pont franciát töltöttek fel először?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BlueAthlon #11131 üzenetére
Az a cím nem lenne igaz. Az OEM már hivatalosan megjelent. De amúgy ja, elég jó nézettséget hozna, csak az OEM gépeket nem szeretik tesztelni, mert az le van ragasztva, egy csomó beállítást nem lehet csinálni, szóval nem véletlenül várnak az oldalak a retailra.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BlueAthlon #11128 üzenetére
Szerintem, ha kérnek akkor kapnak. Tomék kértek és kaptak. De úgy gondolom, hogy a potenciális vásárlókat inkább a retail érdekli.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BlueAthlon #11069 üzenetére
Nem lesz újabb stepping. Aki ezt írta az hülyeségeket beszél. Ugyanazt kapod majd ősszel dobozban, amit most az OEM-ek. A későbbi, magasabb órajelen üzemelő verziók kapnak új steppinget, de az nem fog elkészülni 2013 előtt.
-
dezz
nagyúr
válasz
BlueAthlon #11072 üzenetére
Szerintem ezek fake vagy hibás eredmények... Kizárt, hogy pl. POV-Rayben ilyen rosszul szerepeljen. Az is hülyeség, hogy single threadben jobb, multiban pedig rosszabb, mint a Llano. És folytathatnám a sort.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlueAthlon #11072 üzenetére
1333Mhz-es ramok azért rendesen visszafogják az IGP-t, nem értem miért nem raktak bele legalább egy 1866 -ost.
-
Oliverda
titán
válasz
Szerintem egyszerűen csak a Win 8 launch hypera utaznak.
-
TRitON
aktív tag
válasz
Hol olvastad?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BlueAthlon #11062 üzenetére
Az is ritka, hogy egy helyes nőnek a Skyrim a kedvence, szóval...
-
dezz
nagyúr
válasz
BlueAthlon #10832 üzenetére
Alaplapok nélkül elég nehéz lenne munkára fogni...
Vagy látott már valaki valahol FM2-es lapot? (Aztán persze lehet, hogy ott roskadoznak már a raktárak polcain titokban, csak megvárják, amíg kiürülnek az FM1 készletek.)
Én egyébként arra fogadnék, hogy a Kaveri is FM2-es lesz. Az FM1-FM2 inkompatibilitás egy dolog, de hogy egy évre rá megint teljesen új foglalat jőjjön, az szerintem már kicsit túlzás lenne.
Btw, hallottátok, hogy melegedési problémák miatt nem lehet 4,4 GHz fölé húzni az Ivy Bridge-eket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest