- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Milka 78 #9494 üzenetére
Na jó, befejeztem a viccelődést. Egyelőre arról van szó, hogy az AMD az eddig rebesgetett (bár hivatalosan nem megerősített) 09.19-i bejelentést eltolta október közepére.
Aztán tényleg nehogy december 6. legyen végül ez az időpont...
Hogy valami értelmesről is beszéljek: az AMD készül a Llano A8-3870K és A6-3670K processzorok kiadására. Órajelük rendre 3.0 és 2.7 GHz, de a különlegességük az, hogy szorzózármentesek lesznek, amit a nevük végén szereplő K betű jelez.
SZVSZ visszatetsző, hogy az Intel jelölését veszik át, és elhagyják a Black Edition megnevezést. Legalább találtak volna valami más jelölést...
Több napos hír, de ha jól látom, még nem volt róla szó.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Milka 78 #9124 üzenetére
Egyet értek. Pláne ha 4.5 gigán hajtja (
) azt a 2600-ast ahogy a profiljából látom. Azért az úgy eléggé brutális teljesítményű lehet. Szvsz a kolléga szerintem ne nagyon számítson gyorsulásra, bár én maximális bizalmat szavazok a Bull-nak, de azért maradjunk a realitás talaján
-
Oliverda
titán
válasz
Milka 78 #9110 üzenetére
Nem. Tényleg olcsóbb mint a 12 magos 2,2 GHz-es Magny-Cours.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Milka 78 #8693 üzenetére
Tudod húzni 5 GHz-ig is. De a TC emelése tuning mellett teljesen megváltozik, ahogy én tudom az is konfigurálható lesz. Meg órajel emelésénél úgyis kell +fesz. Az AMD-nek ez a 4,3 GHz-es Turbo azért probléma, mert nekik 95/125 watton belül kell hozni az eredményeket. És ennél az órajelnél többet akarnak. Ha tuningolsz, akkor úgyis bukod az alap fogyasztást.
A B2 már a speckók szerint teljes lesz a megcélzott fogyasztási szintekhez. A C0 esetében úgy sem lesz elsőre engedélyezve az extra, a fogyasztási szint limitált. -
bel6
tag
válasz
Milka 78 #8658 üzenetére
Induló árnak még csak-csak, de teljesítmény alapján, ha hihetünk a fenti képnek akkor nem illene 45-50 fölé menni a megjelenést követő pár hét múlva. Remélem a Záemdé, ill. a kereskedők nem fogják az egekbe tolni az árat a készlethiányra hivatkozva, ami valószínűleg lesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest