- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
válasz
szabi__memo #13840 üzenetére
Ne a pre-order árát vedd már alapul.
Egy hónapon belül 40-45 köré fog az ára bemenni és annyi pénzért ezt egy remek kis APU lesz.
Ennyiért csak az elvetemült barmok veszik meg mint én -
Oliverda
titán
válasz
szabi__memo #13687 üzenetére
Az alapján ha igaz, akkor például a Computexen (június eleje) jöhetnek a 20 nm-es NV GPU-k. Mivel az AMD 1-2 hónapja mutatta be az új sorozatot, így valószínűleg valamikor szeptember-október magasságában jöhet az új széria, de az év vége szerintem kizárt.
Halkan jegyzem meg, hogy a WCCFtech nem éppen a pontosságáról híres.
Az pedig vicces, hogy tőlünk veszik át az infót.
-
Oliverda
titán
válasz
szabi__memo #13685 üzenetére
Miben van benne?
Mikor jönnek a 20 nm-es NV GPU-k?
-
Oliverda
titán
válasz
szabi__memo #13683 üzenetére
Az eredeti hírről szó volt már.
20nm-es GPU-k 2014Q3-Q4, 20nm-es processzorok pedig 2015-ben (talán az év közepe táján). Illetve még a Beema és a Mullins utódja érkezhet a 14nm-XM technológiával, ha sikerül időben összerakniuk.
-
And01
aktív tag
válasz
szabi__memo #13531 üzenetére
Jelenleg az Intel is küzd a 14nm-el, Az Amd meg ugyanazon a technológián fogja gyártatni ebből adódóan, szerintem időben érkezik, bár a tapasztalatokból ítélve nem vagyok meggyőzödve hogy tömegesen épülne rá termék (attól függetlenül hogy jó cuccnak tűnik)
-
Oliverda
titán
válasz
szabi__memo #13531 üzenetére
Valóban elmélet, de az összes ilyen céldátum az marad a megjelenés időpontjáig.
14 nm még az Intel-nek is feladta a leckét, a Broadwell pl. késik, bár azt nem tudom, hogy a Q3-at az Atom-ra még a gyártástechnológia problémák bejelentése előtt vagy után adták meg.
-
Oliverda
titán
válasz
szabi__memo #13529 üzenetére
Az elvileg Q3-ban érkezik, ezek pedig H1-ben, illetve ott egyelőre még a gyártástechnológia sincs teljesen egyben.
-
Thrawn
félisten
válasz
szabi__memo #13349 üzenetére
-
dezz
nagyúr
válasz
szabi__memo #12316 üzenetére
Ezek csak a szokásos, régi slide-ok, ábrák.
Ami viszont érdekes, az a legalsó, területi+csíkszél. összehasonlítás. Kb. akkora, mint a Trinity! Ezt szerintem nem magyarázza egyedül az IGP növekedése, de még a két utasításdekóder sem. Tehát, egyre nagyobb az esély, hogy ez valójában a Kaveri 2.0, Steamroller 2.0 modulokkal...
-
stratova
veterán
válasz
szabi__memo #12174 üzenetére
Ez a kínálat. FS1 való ebbe. Nem tudom hol és milyen áron kapható.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szabi__memo #12170 üzenetére
Hogy ne lenne már borda? A feltételezés is abszurd. Viszont nem akarták eltakarni a dolgokat.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #12165 üzenetére
Datasheet?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
szabi__memo #12143 üzenetére
Azt hittem, hogy a Computex-en már bemutatásra kerülnek a Kabini-s alaplapok...
-
fatallerror
addikt
válasz
szabi__memo #12022 üzenetére
igen ezt írja a legtöbb oldal. remélem h valóban ez a fő ok, nyilván nem 5-6 ghz-en menne de ha 3-on megy is nagy ugrás. és ha valóban a csúcs apu-ban 12 cu lesz akkor indokolt is a gddr5. még ha 50e felárat is jelentene 1 8gb-os én akkor is hajlanék rá meg szerintem sokan
#12017) stratova: ja bocs : D akkor így érthető h miért ilyen nagy ember
-
stratova
veterán
válasz
szabi__memo #12014 üzenetére
Úgy látszik nem linkelek eléggé feltűnően
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
azért a HD7790 teljesítmény elég bika egy chiptől. vajon hybrid CF megoldott lesz GCN radeonokkal? mostanában gondolkoztam pont egy 7790-en, nem lenne rossz ha mellé lehetne csapni majd egy APU-t.
-
fatallerror
addikt
válasz
akartam én is linkelni csak fiery (nem vágom honnan tud mindent de elég pro a fórumtárs
) már elég régóta tutira mondta az fm2+-t. na meg h nem lesz gddr5 amiről mindenhol összevissza írnak de az amd-nek nincs hivatalos válasza erre...miért is lenne, pletykákra senki sem reagál. kb majd kiderül megjelenéskor
azt se tudom h az új socket-en felül milyen változás lesz még
-
stratova
veterán
válasz
szabi__memo #11859 üzenetére
Furcsa mód egyik barátom céges gépnek E2-1800-as HP-t kapott és net+iroda (gyorsan megjegyzem, hogy itt most nem kell nagy teljesítményigényű dolgokra vagy gigantukis adatbázisokra gondolni) felhasználásnál egyáltalán nem panaszkodott rá. Probooknál én erősen gondolkodtam, hogy elég lenne-e az A6-4400M átlagos felhasználásra. Ha Edge 335 megkapja az igen komoly ugrás lenne E2-1800 után.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szabi__memo #11861 üzenetére
GPU-gyorsítással kell kódolni, azért van benne az a nyomorult UVD. Nekem egy sz*ros első generációs ION-om volt kétmagos Atom 330-al és vitt minden filmet. DB-ket is. Egyedül a Flash nem tetszett neki, míg az Adobe nem kezdte támogatni a GPU-gyorsítást.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szabi__memo #11859 üzenetére
Annak már a Brazos is elég volt...
-
válasz
szabi__memo #11835 üzenetére
Okés, igazad van.
-
válasz
szabi__memo #11833 üzenetére
De ez más tészta.
A szélnek eresztett csapat a linux kernelhez írt részeket, annak érdekében, hogy az AMD procikon is normális sebességgel fusson a linux. Ők voltak a felelősek azért, hogy az új AMD architaktúrákat megfelelően kezelje a linux kernel. -
stratova
veterán
válasz
szabi__memo #11827 üzenetére
Mert nagy valószínűséggel elsősorban mobil útiterv..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest