Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
Játékba 99%, hogy nem fog jobb lenni. 8 magos alkalmazásoknál már igen. De ugye nem hiszem, hogy 8 magos alkalmazásokhoz 4 vs 8 magos test a megfelelő.
Volt az egyik topikba egy gyerek, aki testprogramokat fejleszt, és látott/használt Bulldozert, és nem lesz jobb mint a Sandy. (Ha megtalálom belinkelem).
-
Yutani
nagyúr
Én is várom a végkifejletet, nézem a 200+ dolláros procikat, de jó, ha egy low cost i3-2100 cuccot meg tudnék venni.

-
Norb3rto
őstag
Ezek a hülye találgatások jó lesz nem lesz jó, majd ha kijön kiderül addig kár a vizet gereblyézni

-
Crytek
nagyúr

Ár alapján a 8 magos nagynak kéne verni simán az i5 2500k-t.Kíváncsi leszek rá nagyon!Mert ha nem lesz jobb akkor lehúzhatja a rolót az amd.
-
Remus389
veterán
válasz
Lazarus911
üzenetére
elvileg csalódás lesz
én nem adtam volna el... én csak a biztosra megyek
milyet adtál el? i5-öst?
-
Lazarus911
aktív tag
de várom már a procikat.. lassan két hónapja nincs gépem..
-
-
dezz
nagyúr
"Our adrenaline is pumping from holding in our BIG secret! We'll be spilling the beans tmrw at #IDF2011. Stay tuned!" AMD@twitter
Wow.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Lazarus911
üzenetére
Mert szeretik kavarni a "dolgokat" azért.

-
Lazarus911
aktív tag
-
dezz
nagyúr
"We'll be making an historic announcement"
Ez mi lehet? [link]
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Van itt egy kis FX előrendelhetőségről szóló hírecske, árakkal együtt

AMD FX Series Processors Up For Pre-Order
Na dupláztunk egyet, 1 percel beelőztél

-
korcsi
veterán
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Remus389
üzenetére
A probléma többrétű, mert ugye szeretném használni a igp-t, de az nyilván használná a memóriát, de arra egyéb programoknak is szüksége lenne (pl. gta4-et játszanék igp-n). Így vajon jobban menne-e nagyobb ámde lassabb ramokon, vagy gyorsabb, de kisebbeken!
Azt hiszem marad a kivárás, ki tudja mi lesz addig (remélem addigra már mindenki el akarja adni a ramjait, és inkább beújítok még 2x2gb-ot)! -
Remus389
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
jó csak azért mondtam hogy 1600-as ramok mert olyan olcsó mint a szemét az aprókban
ezeket csak fel lehet húzni 1833-ra(szerintem ugyanazok a memóriachipek vannak rajtuk, csak nincsenek tesztelve)
ellenben a gyári 1833 ramok jó drágák a 2x 4 gb, vagy nem?
tehát 1600-ast érdemes venni, aztán mikor lemegy az 1833as ram ára esetleg beújítani, nekem nem mindegy 10-15 ezer Ft, ami alig gyorsabb
a 2x2gb-ról nem is beszélve kb 6-7000 Ft aprókba 1600-as, 1833-asokat nem is láttam
azért jó hogy ilyen olcsó a ddr3 ram, a végén egy tábla csokiért odaadják, tehát nem lesz igazán pénzügyi szempont a ram gépvásárlásnál
-
Remus389
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
szerintem attól még hogy 1833-at támogat pl a bulldozer, bátran lehet alárakni 1600-ast is
ahogy a mostani S775 rendszerem 800-as ramokat támogat, de 667-est is bele lehet tenni (ddr2)
ha lényegesen olcsóbb a 2x4GB 1600-as, akkor szerintem bátran alá lehet tolni a bullnak, jó nyílván lesz valami teljesítmény csökkenés
vagy fel overclockolod a ramot
-
Pítőr
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy jelenleg 2x2gb 2000MHz-es Kingmax ramtulaj vagyok, de mostanában elég olcsók lettek a 2x4gb-os 1600MHz-es Corsair ramok, a kérdés a következő: érdemes-e lecserélnem a jelenlegi ramjaimat a corsair-ekre vagy maradjak a jól bevált kis kingmax-oknál, annak tükrében, hogy a jövő évi trinity nagyon érdekel, és mindenképpen ki szeretném próbálni!?
Köszönöm! -
Hakuoro
aktív tag
Power Supply Calculator
Válasszatok processzort!
>> FX-series 
-
törölt tag
Offolást fel kellene függeszteni.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Hakuoro
üzenetére
Anand bácsi megmondta a frankót: továbbra is csak várjunk, és ne higgyünk a mindenféle kiszivárgó ES teszteknek, mert mind hibás procikkal készült. A leírtak alapján az AMD csak az elmúlt 2 hétben tudott hibátlanul működő, teljes értékű BDZ procit gyártani, amelyeket viszont a szerverpiacra szállít.
-
Hakuoro
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ez érdekesebb: http://twitter.com/#!/anandshimpi
"I'm not saying anything about absolute performance, just keep in mind that silicon that's older than ~2 weeks isn't production worthy"Amúgy Anand már a B2.G stepingről beszél. A G mit jelent?
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
Hakuoro
üzenetére
wPrime 2.04-ben 32M 18s körül a Intel Core 2 Quad 8200 proci (2.33 GHz) van.
A céges gépemben egy E2140 1.6GHz proci van, ami ugye 2 magos, és egy csinálja meg a 32M számítást 61,146 sec alatt. A fenti Bull ennél 3,4x jobb (2 vs 8 mag -> négyszeres szorzó, 1,6GHz vs 3.1 GHz -> kétszeres szorzó). Ehhez képest legalább hatodannyi idő alatt meg kéne csinálnia a számítást, nem harmadannyi idő alatt.
Persze ezek tuti kamu eredmények, és nem prímszámításból áll az élet.

-
Hakuoro
aktív tag
AMD Bulldozer FX-8120 exclusive exposure!
Remélem, hogy ez csak még egy bug-os ES chip. Mert ha nem...
-
Oliverda
félisten
Akkor az OFFot itt fejezzük be. A felvetett témákra vannak külön topikok, ez nem erről szól. A résztvevőknek pedig ajánlom az első hozzászólást tanulmányozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Warhammer 40.000
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

>> FX-series