Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen anomália, de milyen lehet.
Igen, igen a JOIN-t szeretem, most legutóbb meg át kellett vennem projektet, ahol hát... mit ne mondjak... elég rosszul megtervezett volt az adatbázis, ott mondjuk a JOIN terhelte, vissza kellett hivatkoznom a táblára...
Meg ahogy olvasgatok a MongoDB után (lehet nyitok egy ilyen topicot) akkor olvastam, hogy ha az RDBMS-ben rendkívül kevés a JOIN művelet, akkor nem kell a dokument alapú nosql-ek felé kacsingatni.Meg ha már itt tartunk, NetBeans meglelted már az SQL kezelőfelületét?
Állítólag van benne, de én még nem leltem meg (igaz én csak GUI esetében használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Állítólag van benne, de én még nem leltem meg (igaz én csak GUI esetében használom)