Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Kellene egy mező, ami megmondja, hogy a stock_product_history táblában mely intake_id-k mely reservation_id-kkal vannak kapcsolatban. (Kapcsolat esetén a mező értékének egyeznie kell a két rekordnál.)
Szerintem ezt lehet egyszerűsíteni, de nem teljesen értem, hogy mi a végcél. Talán egy olyan táblából kellene kiindulni, ahol az intake_id és a reservation_id egy soron szerepelnek, és csak akkor vannak töltve, ha a tényleges esemény (bevitel vagy foglalás) megtörtént. Nem tudom, hogy az események között van-e valamiféle időbeli sorrendiség, de előfordulhat, hogy mondjuk volt már foglalás, de azt nem vitték még be (ekkor utóbbi értéke null). Vagy az intake nem erre vonatkozik?
Ha ez tisztázódott, utána lehet a product, store stb. mezőket hozzáadni a modellhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest