- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Gadmei-ben mindig valami hibát írt ki az egyik fiókommal a Play, s lehet, hogy nincs köze hozzá, de nekem nem volt annyira pipec, mint vártam. Tegnap, ahogy ígértem, meló után feltettem a gyári MyAudio 0923-at, plusz root, plusz új build.prop. Azt hiszem 72%-on volt az akksi, amikor elkezdtem.
Mindent feltettem, restartok, nyomogatás, WiFi. Jelerősség mindenhol tökéletes, bármelyik előző Rom-nál jobbnak tűnik. Görgetés, menü sebessége szintén. Play-en a letöltés a fiókommal tökéletes, zokszó nélkül megy minden szépen, gyorsan. Weboldalakat gyorsan tölti, nekem a gyári böngésző megfelel. 65%-ra ment le az akksi.
Este még nyomogattam picit, szintén WiFi, E-mailek, feltettem a Swiftkeyt, beállítottam, testre szabtam ismét mindent az én ízlésemnek megfelelően. Akksi lement 59%-ra. WiFi kikapcs, aztán alvás. Reggel megintcsak 59%-on ébredt, tehát egész éjjel nem evett semmit!!! Oké, nekem is ez lenne a normális, de a telcsim azért a térerő, meg miegymás miatt 4-5%-ot simán lemegy - ha nem többet.
Gyári Launchert használok, nekem ez is megfelelő.
A lényeg, hogy nekem ez jött be, nekem így kerek a dolog. Érzetre gyors mindene, jelerősség is tökéletes az egész panel-lakásban, s nem utolsósorban érzetre nagyon egyben van, Stabli! Most imádom igazán!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Synology NAS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő