Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Dec!
Milyen lett? Most olvastam amott, hogy MyAudio-s ROM, új build-proppal fut a gépeden. Mesélj!
Bocs srácok, de nekem ez a 10.11-es Gadmei-rom nem tűnik annyival jobbnak, mint amivel kijött, 0927-es. Nem tűnik gyorsabbnak, röcögős továbbra is a görgetés. Nekem úgy fest, hogy lassabben tölti be a weboldalakat. DE! Lehet, hogy szar a Net, mert hétvégén eleve mindenki rá van csoffadva, meg az idő is szar, szerintem az is befolyásolja. No mindegy. De szimpi lenne ez a stabil gyári ROM, picivel jobban megírt build kombó! Ú de sajnálom royalka! Remélem ki tudod cseréltetni egy vadi újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Eladó iPad 10 256gb Pink használt szép állapot
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest