- Android szakmai topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodazo
tag
Nekem is meg van a tabla. Pár tapasztalat. Wifi elsőre nem talált semmit, de második beállítás után már szépen látja. Youtubot próbáltam nem volt vele gond, igaz csak 2-3 videót néztem meg róla.
Programok telepítése szépen és gyorsan megy, bár a görgetés néha tényleg egy picit darabos.Ma kipróbáltam rajta a Skypét, hát valami borzasztó volt. Ha csak írtam nem volt gond vele, ha már beszélni is akartam, akkor már rettenetesen szaggatott, video hívásba bele is fagyot a masina. A routertől 2m-re ültem és olyan volt mintha a beszélgetés közben elveszne a jel. Amit nem nagyon értek nem találtam a mikrofonhoz beállítási lehetőséget, ami szerintem elég nagy kár. Ha valaki más is kipróbálná a skypét azt megköszönném, mert így nálam egyszerűen nem használható, a telefonomon is jobban működik.
Lehet hogy ehhez az alkalmazáshoz már gyenge a wifi-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest