Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok Sracok!
Nemreg vettem egy 808-ast. Eddig baromira tetszik, most is arrol irok eppen.
Raktam ra egeret, meg billentyut is egy HUB-on keresztul, de azert a magyar bill-t angolnak latja. Sebaj. Figyeljetek. Mindjart lemerul,de aztan toltom. Ha van kerdes, irjatok, mert kiprobalom a 3 napban. A lenyeg. WiFi nekem eros, panel lakasban mindenhol jol fogom, koyepesen jon mindenhol. De mondjuk kicsi is a lakas, syoval 8 meternel tobbre nem is birok elmenni a TP-Link routertol. A gorgetes nem az igazi. Azert gondolnam, hogy szoftveresen szar, mert radugtam ugye a gorgos egeret es olyan szepen, finoman, simulekonyan gorget vele, hogy azt orom nezni!!! Akadasmentesen, gyorsan csinalja. Szoval tenyleg SZERINTEM sw-problema.
HDMI/n meseszep kepet ad, HQ videokat youtube-rol szepen jatsza. Mit probaljak meg ki? Hangja elmegy. Ennyi. Ha nem talalom kicsinek, s birom igy hasznalni, akkor marad.
Udv! Gepen leszek, csak ezt rakom most toltore, izibe. Sziasztok!
Jim
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest