- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Valami megváltozott, de nekem már nagyon elegem van tőle!
Ezzel sem fog menni. Megírom a openrecoveryscript-et (amit az ott lévő másik file-ból, PC-n, T.commander F4 (text editorral) majd bemásolom a /cache/recovery/ -be, újraidítom, semmi (csak a nemműködő twrp menü jön), vissza bekapcsolom és eltünt a script!
Újra felmásolom, mondom belenézek a tab text editorral, hát üres, mondom nincs mese akkor bepötyögtetem ezzel, első sor után rámentek, megnézem megint üres, kész felidegesített.Bohóckodtam a twrp menager apk-val az is zsákuca, kiírja hogy nincs támogatása ennek a modellnek, de itt legalább működik a menü (futtó tabnál).
Rom menager sem boldogul, szintúgy a rom installer
Inkább mondja már meg valaki ezt az "ulmage_recovery"-t mivel lehet szerkeszteni, ennyi idő alatt amit már erre elcsesztem már megjavítottam volna :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest