- iPhone topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rheaume
csendes tag
Ma végre megjött az SMS mehetek az edigitalba átvenni a készüléket. A bejelentett hiba aksi-dagadás, a képernyő elvált a kerettől. munkalapon leírták hogy a felvett hibák valósak, fennállnak, ezért szoftverfrissitést végeztek, majd tesztelés OK. az aksival és a kerettel nem csináltak semmit. viszont javasolják hogy egyszerre ne futassak sok alkalmazást, és szabadítsak fel elég helyet, akkor nem fog melegedni az aksi. ???? kb 2 böngészőt telepítettem, mert az alap az szar volt, semmi mást.
de a legjobb:
febr 3-án járt le az 1 év
jan 28-án adtam le az üzletbena munkalap szerint feb 12-én kapta meg a szervíz, feb 27-én visszaadta, nekem ma márc 10-én szóltak. szerintük így már lejárt a garancia. hosszas számolás/telefonálás után ha ma rögtön visszaküldöm akkor még garanciális.
biztos én vagyok a naiv, de ha jan 28-án leadom, akkor ne teljen már a garancia ideje, amíg vissza nem kapom, így hogyan döntsem el hogy megjavították-e vagy sem.
szóval sokat nem várok a történettől, a tanulság számomra, hogy legközelebb nem fogok sajnálni plusz 10e-t hogy ne egy noname terméket vegyek
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest