- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Én is alaposabban nézelődtem és cserét fogok kérni... másik márkára. A döntésem ez lett , pici ráfizetéssel. Már ezen roncs vásárlásakor is képbe került, de akkor ez még 60E fölött volt. Egészen minőséginek tűnik a videókon és 63 országban forgalmaznak. Utána néztem, cseh márka. Van itthoni szervizlehetőségük és magyar nyelvű honlapjuk. Ehhez a verzióhoz adják: "Smartcover" védőtok (nyitásra feléled, zárásra kikapcsol a gép), és érintőceruza ajándékba! A pcroija dual, a GPU procija quad core! A 4.1-es rom ezen már nem ígéret és a tok is meg van oldva.
Itt egy kicsomagoló videó és keress rá a honlapjukra. A videón a kisebb testvért láthatod, ahhoz nem a Smartcover jár, de mint látható, tokja annak is van. A Youtube-on van még róla több videó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest