- iPhone topik
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollkid100
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasol, találsz egy általam készített részletes videotesztet.
De be is linkelem, ha érdekel.
TESZT
Az anyaghasználat rendben van szerintem, nem recseg, nem nyikorog. A hátlap ilyen ZTE Blade stílusú, gumis hatású, ezért kellemes fogni, nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Vízszintesen nézve sajnos gyorsan invertálódnak a színek, függőlegesen tartva jobb a helyzet. Sajnos ez nem egy IPS panel, szóval elmarad tőle mind fényerőben, mind betekintési szögben (inkább itt). Ámbár elég jó minőségűnek mondható, nem pixelhibás, meg persze jó nagy a felbontása is. Melegedni nekem nem melegszik annyira, wifi problémákat nem tapasztaltam (a videóban ez benne is van). Skype telepíthető, a videóhívást nem próbáltam még. Akku körülbelül olyan 5-8 óra használatra elegendő (nyomkodástól, wifitől, fényerőtől stb... függően).
4.1 frissítés hamarosan lesz (tesztelői stádiumban van).
Megpróbáltam minden kérdésedre választ adni, ajánlom nézd meg a videót, ahol az esetlegesen még felmerülő kérdésekre is választ kapsz, illetve látod a gépet működés közben, illetve, hogy mit kapsz kézhez a vásárlás után.Üdv
Zoli
-
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Sztem ha kap egy fóliát akkor nem tükröződik annyira. A betekintés nem vészes. Anyaghasználatba nekem nagyon tetszik, kellemes a hátlap fogása, nem recseg, minden passzol. Az előlapi kamera is tűrhető képet csinál, igaz csevegőt nem próbáltam rajta. Ez mind csak az én véleményem

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest