- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem lesz iPhone 19
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa123
csendes tag
2. szervizelés: ismét Flag Kft, ahol miután elmondtam, hogy semmi nem változott az első szerviz óta és szerintem nem cseréltek rajta semmit (miután alaplap-csere is volt a szervizlapon, ám megtaláltam a régi file-jaim maradékát a gépen...ugyan már..), az ügyfeles nő arra akart rávenni, hogy ismét adjam be hozzájuk. Kérdeztem, hogy akkor ez így fog mennia végtelenségig? Ugyanis javíthatatlan, mint köztudott.. Válasz: igen. Mondtam, hogy nem, a pénzemet kérem és ennyi, fogjuk rövidre. Belátta, hogy az egész tablet egy f*s, így elküldik Miskolcra, ahol megint bevizsgálják (..), majd szólnak.. Mondtam ácsi, nem fogok télig várni; mikor kapom vissza a pénzt? Válasz: hát majd ha Miskolcon úgy ítélik meg adnak utalványt.. Majd miután közöltem, hogy a törvény 30 napot ír elő egy hónap múlva gondok lesznek ha nem kapok lét és ne utalványozzunk, olyan nincs a magyar fogyasztói jogban készségesen belátták, hogy igazam van érdeklődjek 20 nap múlva.
Tehát várakozás.
************** közérdekű ************
Aki Myaudio terméket venne: a szervizbe (amely egyébként más márkákat is javít) CSAK myaudio tabokat és mp3 lejátszókat hoztak vissza a vásárlók. Amíg sorban álltam a tömött boltban megszámoltam és 24 (!) darab Myaudio terméket láttam dobozban a polcokon, mind javításra várva - 90%-uk tablet volt. A support nem válaszol 2 hónapja. Kinek van kedve még vásárolni?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő