- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
RoundRobin #2241 üzenetére
ezt én értem, de ennek ellenére mégis kitették a honlapjukra frissítés címszó alatt. annyira azért nem pöpec, hogy egy hasonló gép ROM-ja van rajta gyárilag és tök más hardverinfókat ír ki így minden rendszerelemző program. továbbá hiányolom, hogy le van tiltva az az almenü, ahol ki lehet választani, hogy miként ismerje fel, ha gépre csatlakoztatom. szóval azért van itt idegesítő hanyagság.
számíthatók tőled bármiféle infóra root-olással kapcsolatban, vagy esélytelen a dolog? csak mert már nekiesnék, hogy használható legyen.
-
lócitrom
őstag
válasz
RoundRobin #2236 üzenetére
az utánajárás megvolt. a Google ez esetben nem igazán segített ki. ráadásul nem a megfelelő modellről beszéltem. van Power, Power SD és Power +HD. mindhármat volt szerencsém szemügyre venni. na most nekem egészen pontosan a legelső van. hozzátenném, hogy nem azért vettem ilyen vasat, mert nagy vágyaim lennének. megvan az oka, hogy erre a jószágra esett a választás.
szóval a root-olása egyelőre homályos. nagyon összeszemetelni nem szeretném. Kingroot biztos jó munkát végezne, csak telesz*rná magával a rendszert kicsit. tudnál esetleg konkrét segítséget nyújtani? esetleg recovery is létezik hozzá?
továbbá az is érdekes, hogy ehhez honlapról letölthető a 4.4.2 és frissíthető is vele. viszont nemhogy javít a masinán, hanem kifekteti. több bejegyzéssel is találkoztam, miszerint "kifehéredik", meg "villog a kijelző". legszebb, hogy elméletileg hivatalosnak nevezett frissítés is ugyanezt okozza. ezt sem tudom mire vélni. pedig elviselném a 4.2.2 helyett.
-
PLaci58
addikt
válasz
RoundRobin #2237 üzenetére
1x használatos?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest