- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
classic B
senior tag
Megrendeltem én is a 3a-t itthoni webshopból, picit drágábban, de ajándék órával, ami majd jó lesz futáshoz, bicózáshoz. Tokot egyelőre nem veszek, eddig tudtam vigyázni a mobiljaimra.
-
-
Mometa
újonc
Ma hozta a kedves futár ezt a sok jóságot.
-
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Akinek van mar esetleg 3a proja az tud képeket berakni?
Mozgo dolgokkal szemben hogy teljesit? (Gyerek kutya stb) -
HardRic
addikt
Alin ezt a fajta sima átlátszót kerüljétek, egy deformált vacak, ócska krómozott gombokkal.
-
-
-
-
Laurh
aktív tag
Valaki talált már esetleg tokot a 3a-ra? (Pesten sehol sincs készleten)
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #182 üzenetére
Kééééééész feladom
kibontsam a kéket?
-
joelke HU
őstag
Azt valaki meg tudja mondani, hogy a nothing OS-ben kikapcsolható a gesztusvezérlést jelző vonal? Ezen a képen éppen fehér: [link]
-
-
-
classic B
senior tag
Nagyon gondolkozom a 3a-n, de azon is, hogy megvárjam-e a sima 3-at. Iphone SE 2022-t cserélném valamelyikre. Teljesítményben elegendő a mostani mobil, viszont az aksi nagyon kevés. De ha már váltok, akkor csak jobbra kellene.
A sima 3 várhatóan mennyibe fog kerülni szerintetek? -
-
Dupla teszten a két új Nothing.
-
Mometa
újonc
Nekem most küldték az értesítő emailt, hogy holnap adják fel a csomagot DHL Expressel. Eredetileg 03.17-19. között kellett volna, legalábbis rendeléskor ezt írták. A lényeg, hogy végre küldik (3a Pro).
-
48V a max a szabvány szerint.
Az IKEA töltöje is képes 20V-raCsak a teljesség igénye nélkül:
Az USB-C porton keresztül 20V feszültséggel kompatibilis telefonok elsősorban az USB Power Delivery (PD) szabványt támogató modellek közül kerülnek ki. Az alábbi gyártók és telefonmodellek használhatnak ilyen töltést:Samsung: Galaxy Note10+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S24 Ultra, valamint a Galaxy Tab S7 és újabb táblagépek.
Google Pixel: A Pixel széria újabb modelljei, amelyek támogatják az USB PD-t.
OnePlus: Egyes OnePlus modellek, például a OnePlus 10 Pro,
-
2,25A és 20V
Az IKEA 45W-os töltőjénél felesleges gyorsabb, ezzel is rendesen melegszik a telefon
IKEA SJÖSS 45W -
kyru74
aktív tag
A tok amit utólag rendeltem hozzá ezekszerint hamarabb fog megérkezik mint a teló.
-
Elvileg a most rendelt 3a Prokat március végén küldik ki, a feketét elvileg, a szürkét április elején.
( Hacsak az első körben nem hamarabb, de én most rendeltem Prot és ott le volt írva ez az info)
Szóval nem tudom a Te rendelésedkor mi volt a dátum , lehet neked előbb itt lesz. -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Van köztetek aki már megkapta a 3a pro-t?
Rendelés után mennyi időre kapott értesítést a teló érkezéséről?
Mert a visszaigazoló e-mailben: Becsült kézbesítési dátum: 2025. március 18. és 2025. március 20. között.
De még semmilyen visszajelzést nem kaptam. -
dropi
senior tag
Sziasztok. Huawei P30 Pro majd Pixel 7 Pro-t után keresek új telót. Volt most pár hétig Honor Magic6 Pro-m de ott két dologgal nem tudtam kibékülni. Az egyik, hogy a kerek kamera fej miatt nagyon fejnehéz volt nekem a teló, és majdnem kifordult a kezemből, a másik, hogy a fotók nekem nem érték el a Pixel minőségét. De a Pixelben is vannak idegesítő hülyeségek.
Szóval, gondoltam, kipróbálom a Nothing Phone-t. Az egyik fontos kérdésem, hogy az OS milyen? A Xiaomitól a falra mászom, a Honor és a Pixel valamint a régebbi OnePlus tetszett. Bónusz kérdés: Jelzi-e számokkal az értesítések számát az ikonok sarkában, vagy csak egy pötty van ott, mint a Pixelnél (ez rohadtul idegesít).
A telót semmi erőforrás igényes dologra nem használom, nincs rajta játék, videó is csak nagyon ritkán, de fotózni sűrűn szoktam, igaz, semmi kiemelkedő, csak a szokásos, a kutya a futiban, az utazós dolgok meg a szülinapi torta.
A tárhely számomra sokadrangú kérdés, én egy 64-es telóval is ellennék, mert minden azonnal szinkronizálódik mobilnettel a Google Fotókba, szal a fotók lényegében nem használják a tárhelyet. Viszont bírom az újdonságokat, szeretem az innovatív dolgokat kipróbálni.
És ha már ide elértünk, most szerintetek melyiket éri meg megvenni egy használt 2-est vagy egy új 3(a) prot? A vezetéknélküli töltést használom, de ha muszáj, el tudom engedni, csakúgy mint az eSIM-et.
Apropó töltés: Sima 66-os PD töltővel kihozza a maxot, vagy ehhez is kell valami spéci saját töltő hozzá?
Köszi a segítséget előre is. -
Ha valaki kék színre vágyakozna, keressen meg.
Tudok egy megoldást. -
Niarb
csendes tag
Csatlakozom, nagyon jól sikerült, mondjuk (1)-ről váltottam, így maga a rendszer nem okozott nagy meglepetéseket, de a telefon hardveresen, kamera fronton is nagyon el lett találva, a hangszórókat is külön ki lehet emelni, jól szólnak. A kijelző mérete lehetne egy fokkal kisebb 6,5 col környéke kényelmesebb lenne szerintem, de úgy vettem észre multimédiára lett kihegyezve a teló, szóval összességét tekintve jó vétel volt.
-
skt
tag
Pár nap használat után, én is csak megerősíteni tudom a fenntieket. Üzemidőben, felhasználásban, és kamerában is nagyon kiegyensúlyozott. Ez első telefonom a cégtől, használtam már több márkát, sőt az utóbbi években csak iPhone-t, de azt kell mondjam egyiktől sincs lemaradva!
-
kyru74
aktív tag
-
HardRic
addikt
Szerintem minden specifikációt és extra feature-t leköröz az, hogy mennyire jól összerakott, fluid rendszer a NothingOS. A OneUI olyan mint egy Windows ami 10 éve lett telepítve, és már tele van szemetelve. A NothingOS pedig egy clean install.
-
-
kbyte1024
veterán
Jó ez,és köszönjük a munkád
-
Na skacok, elkészült a videó, próbáltam nem túl sok mindent elb.szni, de azért neki kellett futni 3x a felvételnek, új lett a hang, a videót próbáltam fixálni, hogy ne ugráljon a fényerő sem, de nem garantálok élvezhető képminőséget.
Amit tudtam megtettem, és most elindítom a feltöltést.
Hamarosan fent, linket dobok még ide
-
kbyte1024
veterán
Ne idegeljetek mert kibontom
-
HardRic
addikt
Ha valakit idegesít, hogy csomó appnál leveszi a refresh rate-et 60Hz-re még akkor is ha high-ra van állítva, akkor: [link]
Értelemszerűen a csak OnePlusra vonatkozó sor nekünk nem kell.Nagyon örülök, hogy ezt megtaláltam, mert olyan appokban vitte le a framerate-et amiket naponta használok. Portfolio, TV Time, Firefox alapú böngészők (az összes), Tiktok stb. Mostmár nagyon szép smooth minden.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #135 üzenetére
De akkor megtartom
Amúgy most egy új Bluetooth headsetet teszteltek. Basszus nagyon jól szól -
-
kbyte1024
veterán
Nagy a csend,senki nem vett ilyen telót?
-
-
skt
tag
Valaki nem tudja hogy lehet kikapcsolni, hogy az ujjlenyomatolvaso feloldasnal ne adjon hangot?
-
-
-
-
-
Köszi a visszajelzést,ebből tanulok én is.
Odafigyelek rá. A hangot már külön akarom felvenni, mert van beállitott preset, az mégis csak jobb lenne.
A következő terv egy másik kamera, ez a Poco F6-tal készült, látod nem figyeltem,😅 hogy nem sztereóban rögzít...
Vagy a renderelésnél csúszott hiba a Mátrixba...Nem is akarom elkapkodni a tesztet,csak túlságosan szeretném megcsinálni minél előbb, de a hamar munka sosem jó.
-
HardRic
addikt
válasz
Graphics #123 üzenetére
Építő kritika: szerezz be egy jobb fényt ami egyenletesen világít, nem egy pontból és ha nem is veszel még drágább mikrofont, a hangot keverd le mono-ra, hogy ne csak a bal fülembe beszélj.
Amúgy feliratkoztam, kell itthonra a normális tech kontent mert nem sok hiteles csatorna van. Hajrá!
-
kbyte1024
veterán
Rohadalom DPD ma kellett volna hoznia,de nem jött.
-
Ez baromi jól néz ki.
Csak ultra rövid videó készült. Holnap délután lesz a nagyobb videózás róla.
Addig óvom vigyázom de most belakom kicsit.
-
Na ma érkezik a DPDs is.
-
Na feladták a sima DPD-set is, akkor innentől mehet a matek, remélem csütörtökre ideér... De ebből lehet nem lesz csak szombatra videó...
-
HardRic
addikt
Jó, hát a kamerával sem lesz baj, mert nagyon jó RAW-okat lehet lőni vele. Amúgy is szeretek Lightroomozni telón.
Amit a teló kiköpött (tele kamera): https://photos.app.goo.gl/PAPrERmAD3Hewy3EA
RAW-ból, minimális Lightroom edittel: https://photos.app.goo.gl/Hxbsv3EoA3Txb1pRAA proci amúgy meglepően pörgős, gyors a Lr és nem melegszik. Szerelem van
-
-
-
HardRic
addikt
válasz
Graphics #107 üzenetére
Jaja, 10 előtt néhány perccel.
Költözgetek be rá, eddig nagyon tetszik.
A kamera nem rossz, a frissítést letöltve sokkal jobb lett, kevésbé agresszív a zajszűrés. Valamint ajánlom a filterek közül a Naturalt, az alapbeállításnál sokkal normálisabbak a színek így. A Fold5 még így is sokkal szebb fotókat csinál, de hát nem a kamera miatt vettem.
Ami viszont meglepett, és nagyon durván pozitív csalódás az a hangszóró. A Foldon EQ-val kellett helyretennem, hogy ne cincogó, visító, magas hangja legyen, a Nothing így gyárilag is tökéletes. Ebben az árkategóriában ez nagyon minőségi. De még felsőkategóriában is bőven elmenne szerintem.
Az meg, hogy nem vibrál a kijelző, a PWM érzékeny szememnek egy áldás. Tényleg észrevehetően nyugtatóbb használni.
-
-
HardRic
addikt
Na ide először?
-
HardRic
addikt
Egyébként tavaly barátnőm 2a-jának így nézett ki az Express shippingje. Az értesítés 14-én jött, és 16-án reggel jött meg a csomag.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest