- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
HardRic
addikt
válasz
Graphics #123 üzenetére
Építő kritika: szerezz be egy jobb fényt ami egyenletesen világít, nem egy pontból és ha nem is veszel még drágább mikrofont, a hangot keverd le mono-ra, hogy ne csak a bal fülembe beszélj.
Amúgy feliratkoztam, kell itthonra a normális tech kontent mert nem sok hiteles csatorna van. Hajrá!
-
HardRic
addikt
válasz
Graphics #107 üzenetére
Jaja, 10 előtt néhány perccel.
Költözgetek be rá, eddig nagyon tetszik.
A kamera nem rossz, a frissítést letöltve sokkal jobb lett, kevésbé agresszív a zajszűrés. Valamint ajánlom a filterek közül a Naturalt, az alapbeállításnál sokkal normálisabbak a színek így. A Fold5 még így is sokkal szebb fotókat csinál, de hát nem a kamera miatt vettem.
Ami viszont meglepett, és nagyon durván pozitív csalódás az a hangszóró. A Foldon EQ-val kellett helyretennem, hogy ne cincogó, visító, magas hangja legyen, a Nothing így gyárilag is tökéletes. Ebben az árkategóriában ez nagyon minőségi. De még felsőkategóriában is bőven elmenne szerintem.
Az meg, hogy nem vibrál a kijelző, a PWM érzékeny szememnek egy áldás. Tényleg észrevehetően nyugtatóbb használni.
-
Ryoo
senior tag
Jah köszi, nem akarok telefont venni, elégedett tulaja vagyok egy 2(a)-nak, csak azért kérdeztem, mert nem igazán látok versenytársat, ha nem a nyers erőt nézzük. Azonban nyers erőben is csak kínai márkák jobbak nála. Pixelt csak kétes helyről kap az ember ennyiért, motorolát lehet mellérakni, de ott meg sajnos a szoftveres támogatás az, amin elvérzik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest