- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
HardRic
addikt
válasz
Graphics #123 üzenetére
Építő kritika: szerezz be egy jobb fényt ami egyenletesen világít, nem egy pontból és ha nem is veszel még drágább mikrofont, a hangot keverd le mono-ra, hogy ne csak a bal fülembe beszélj.
Amúgy feliratkoztam, kell itthonra a normális tech kontent mert nem sok hiteles csatorna van. Hajrá!
-
HardRic
addikt
válasz
Graphics #107 üzenetére
Jaja, 10 előtt néhány perccel.
Költözgetek be rá, eddig nagyon tetszik.
A kamera nem rossz, a frissítést letöltve sokkal jobb lett, kevésbé agresszív a zajszűrés. Valamint ajánlom a filterek közül a Naturalt, az alapbeállításnál sokkal normálisabbak a színek így. A Fold5 még így is sokkal szebb fotókat csinál, de hát nem a kamera miatt vettem.
Ami viszont meglepett, és nagyon durván pozitív csalódás az a hangszóró. A Foldon EQ-val kellett helyretennem, hogy ne cincogó, visító, magas hangja legyen, a Nothing így gyárilag is tökéletes. Ebben az árkategóriában ez nagyon minőségi. De még felsőkategóriában is bőven elmenne szerintem.
Az meg, hogy nem vibrál a kijelző, a PWM érzékeny szememnek egy áldás. Tényleg észrevehetően nyugtatóbb használni.
-
Ryoo
senior tag
Jah köszi, nem akarok telefont venni, elégedett tulaja vagyok egy 2(a)-nak, csak azért kérdeztem, mert nem igazán látok versenytársat, ha nem a nyers erőt nézzük. Azonban nyers erőben is csak kínai márkák jobbak nála. Pixelt csak kétes helyről kap az ember ennyiért, motorolát lehet mellérakni, de ott meg sajnos a szoftveres támogatás az, amin elvérzik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest