- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
trémobil #251 üzenetére
PD 3.0 kell hozzá. De amúgy próbáld meg megfordítani a telefonba bemenő végét. Nálam rendszeresen eljátssza, hogy bedugom, csak 21-ig négy fel, megfordítom máris elmegy 45-ig.
Amúgy nekem ilyen töltőm van, ezt tudom ajánlani. Két nap alatt megjött. -
dropi
senior tag
Nah, újabb siker:
43-ig tolta ennyivel, utána 33.
Ez a töltő. -
dropi
senior tag
Na, péntek óta nekem is megvan a 3a Pro, igaz én nem bántam azt a 10-es pluszt es elmentem érte a BestByte raktárba, mert féltem tőle, hogy nem fog bejönni és akkor van 14 napom, hogy visszaküldjem. első nap volt is egy kis para, mert hiába akartam rávenni a sajat telekomos esim és a céges one-os fizikai sim együtt dolgozására, nem tudtam, hiába cserélgettem bárhogy, úgy tűnt, hogy nem tud egyszerre egy esimet es egy fizikait kezelni, írtam a supportnak. hogy jól látom-e, de mire válaszoltak volna (amúgy egy napon belül vissza is írtak) kiderült, hogy user error volt, mert a 2-es sim helyen próbálkoztam, de először az egyesbe kell tenni, nem mindegy
A kamerától is féltem, mindig is jó kamerás telóim voltak (Huawei P30 Pro, Pixel 7 Pro valamint most egy hónapig Honor Magic 6 pro), de egy fél hét alatt maximálisan meg vagyok elégedve vele, nem találtam gyenge pontot, mint a Honoron, aminek a teléje olyan vízfesték szerű elmosódásokat produkált, hogy nem tudtam megszokni. Szal a kamera is sokkal jobb a vártnál számomra. Amúgy alap dolgokra használom, sosem játszom vele, napi rohangálós meg este tiktokozós és sok meccsnézős. Eddig erre tökéletesen megfelel.
Én tokot biztos nen teszek rá, annyira jól néz ki, meg mondjuk a tok sztem minden telefont elront
Jaa töltés, van egy ilyen töltőm, ami elvileg 65 wattosm de a kijelzős kabel csak 29 wattot mutat maxon, szal majd még nézelődök egy jobb töltőre. Amúgy egy dolog, ami nekem hiányzik, az a vezeték nélküli töltés, mivel a cégben is mindig ott voltak az eddigi telóim meg otthon is nap közben.
Ha van kérdés, szívesen válaszolok. -
dropi
senior tag
Sziasztok. Huawei P30 Pro majd Pixel 7 Pro-t után keresek új telót. Volt most pár hétig Honor Magic6 Pro-m de ott két dologgal nem tudtam kibékülni. Az egyik, hogy a kerek kamera fej miatt nagyon fejnehéz volt nekem a teló, és majdnem kifordult a kezemből, a másik, hogy a fotók nekem nem érték el a Pixel minőségét. De a Pixelben is vannak idegesítő hülyeségek.
Szóval, gondoltam, kipróbálom a Nothing Phone-t. Az egyik fontos kérdésem, hogy az OS milyen? A Xiaomitól a falra mászom, a Honor és a Pixel valamint a régebbi OnePlus tetszett. Bónusz kérdés: Jelzi-e számokkal az értesítések számát az ikonok sarkában, vagy csak egy pötty van ott, mint a Pixelnél (ez rohadtul idegesít).
A telót semmi erőforrás igényes dologra nem használom, nincs rajta játék, videó is csak nagyon ritkán, de fotózni sűrűn szoktam, igaz, semmi kiemelkedő, csak a szokásos, a kutya a futiban, az utazós dolgok meg a szülinapi torta.
A tárhely számomra sokadrangú kérdés, én egy 64-es telóval is ellennék, mert minden azonnal szinkronizálódik mobilnettel a Google Fotókba, szal a fotók lényegében nem használják a tárhelyet. Viszont bírom az újdonságokat, szeretem az innovatív dolgokat kipróbálni.
És ha már ide elértünk, most szerintetek melyiket éri meg megvenni egy használt 2-est vagy egy új 3(a) prot? A vezetéknélküli töltést használom, de ha muszáj, el tudom engedni, csakúgy mint az eSIM-et.
Apropó töltés: Sima 66-os PD töltővel kihozza a maxot, vagy ehhez is kell valami spéci saját töltő hozzá?
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatkozott a Nothing két új modellje. Korlátozott számban ugyan, de az előrendelés mellé ajándék 45 wattos töltő jár.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest