- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
OSERANSKY
junior tag
Árban jól járnál igen, én is nézegettem, megérős lenne, bár a 8 Gen 3 melegszik, mint állat. De egyébként úgy hallom behúzta a kéziféket a Xiaomi, nem csak a Bootloader-nyitás lett megszigorítva, de kínai ROM-os készülékekre többet nem lehet tenni Globalt. Én Redmi K70 Próban gondolkodtam, de ha nem viszi a B20-at, akkor felejtős. Sajnos ez a helyzet...
-
Atomgeszi
nagyúr
Persze igazad van. Sok felületes teszt van.
Vezeték nélküli töltőből pl csak az új 80W fehér állványos jó, mert annak olyan a tekercselése, hogy leadja az 50W.
Egyébként a kedvencem amikor neves Youtuber tesztelők pl nem tudják, hogy nem kell a statusbartol lehúzni, hogy lejöjjön a sáv és majd ujjgörcsöt kapnak, hogy megszakadjanak, hogy lehúzzák..
holott ez már több éve alap, hogy a képernyő felétől már jön a status bar is. Egyszerűen nevetséges alap dolgokat nem tudnak. Meg, hogy az Apple a nagy újító az AI képkivaagassal, holott a miui is tudja már 4 éve.
Ilyen apróságok, amik osszessegeben bosszantóak tudnak lenni.
-
janeszgol
félisten
Jogos felvetesek, bar en 4 percnel hosszabb videot sohasem csinalok (ahogy 40 secnel rovidebbet sem). Igy limitbe meg sosem utkoztem.
Viszont egy tesztben, plane ma egyre fontosabb a stress es stability teszt. Ez meg ma a csucs kategoriaban szamit, de ki tudja mit hoz a jovo a kozepben is. Lehet a mai >99% ertek a multe lesz hamarosan ott is. -
Atomgeszi
nagyúr
Nem véletlenül próbálják erőltetni minden oldalon az AI-t..
Mert az emberek arra is lusták, hogy utána nézzenek, hogy hogyan kell fotózni egy témát. Hogy kell használni az EV-t, hogy mikor milyen szögben kell fotózni nappal szemben, este mit kell csinálni.Mindenki várja a megoldást, hogy majd az AI kitalálja helyette a témát.
Mindenki profi fotós akar lenni az AI által, csak éppen magukból hiányzik egy kis odafigyelés, és amit automatán készítenek képeket, attól várják a megoldást.
Holott egy profi fotós sem 1 képet csinál egy adott témáról a profi gépével, hanem vagy 100-at és abból választja ki azt az egy tökéleteset.
Én nem vagyok profi fotós, még csak tanulni sem tanultam, csak szimplán próbálom kihozni egy kis odafigyeléssel a maximumot a készülékből.
És amíg az emberek elvárják, hogy mobilos fronton az első kép elkészülte után tökéletes eredményt kapjanak, addig nem is fog változni semmi.
[link] Itt van a 13 Ultra albumom, nézhető teljes méretben is a képek jobb felső sarkában a [ ] nyíl ikonnal.
Nem profi képek, de megpróbáltam kihozni a maximumot belőle, mint laikus. -
-
DarkChild
senior tag
Elvileg fel lehet tenni a kínai verzióra a global ROM-ot. Viszont a kínára lokalizált készülékben nincs B7 és B20-as sáv, vagyis itthon jó eséllyel egyik szolgáltató 4G-s hálózatán sem fog működni rendesen. Ez - tudomásom szerint - szoftveresen nem megoldható, így ez egy elég nagy hátrány, tekintve, hogy ahol nem elég jó az 5G lefedettség, ott nem fog tudni 4G-re visszaváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest