- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem véletlenül próbálják erőltetni minden oldalon az AI-t..
Mert az emberek arra is lusták, hogy utána nézzenek, hogy hogyan kell fotózni egy témát. Hogy kell használni az EV-t, hogy mikor milyen szögben kell fotózni nappal szemben, este mit kell csinálni.Mindenki várja a megoldást, hogy majd az AI kitalálja helyette a témát.
Mindenki profi fotós akar lenni az AI által, csak éppen magukból hiányzik egy kis odafigyelés, és amit automatán készítenek képeket, attól várják a megoldást.
Holott egy profi fotós sem 1 képet csinál egy adott témáról a profi gépével, hanem vagy 100-at és abból választja ki azt az egy tökéleteset.
Én nem vagyok profi fotós, még csak tanulni sem tanultam, csak szimplán próbálom kihozni egy kis odafigyeléssel a maximumot a készülékből.
És amíg az emberek elvárják, hogy mobilos fronton az első kép elkészülte után tökéletes eredményt kapjanak, addig nem is fog változni semmi.
[link] Itt van a 13 Ultra albumom, nézhető teljes méretben is a képek jobb felső sarkában a [ ] nyíl ikonnal.
Nem profi képek, de megpróbáltam kihozni a maximumot belőle, mint laikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest