- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Én még a mai napig MI 9T Prot nyüstölöm
Anno (2019-ben) 130e-t fizettem érte. Nem kicsit bosszant, hogy most háromszor annyit kéne kifizetnem az utódjaként kiszemelt 14-esért.Fentebb kitárgyaltuk, hogy ez már majdnem Apple-szintű árazás. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy míg az iPhonet 2 év múlva is el lehet adni bőven az eredeti ár feléért, addig a Xiaomi (+ többi kínai) telefonnál erre esély sincs.
Szóval amíg értékállóságban nincsenek iPhone szinten, addig szerintem nagyon indokolatlan ez a magas árazás. Tegnap olvastam, hogy az új Honor Magic6 Pro drágábban indul, mint az S24U. Nahaggyukmá'...Vissza X14-re: aki meg azon a véleményen van, hogy hamarosan úgyis csökkenni fog az ára... hát nem tudom, a tavalyi Xiaomi 13 sem lett annyira olcsó egy év elteltével, még most is bőven 300e felett van normális helyeken (értsd: nem sufni GSM).
-
DarkChild
senior tag
"Az apple termekek is tul vannak arazva a kezdettol fogva."
Nem is kicsit, épp a minap olvastam, hogy kábé 40% a haszonkulcs minden egyes eladott készüléken.
Amúgy ja, az a probléma, hogy ennyiért is megveszik. Ha nem kellene a kutyának se, rövidesen megindulnának lefelé az árak Almánál is. -
DarkChild
senior tag
Elvileg fel lehet tenni a kínai verzióra a global ROM-ot. Viszont a kínára lokalizált készülékben nincs B7 és B20-as sáv, vagyis itthon jó eséllyel egyik szolgáltató 4G-s hálózatán sem fog működni rendesen. Ez - tudomásom szerint - szoftveresen nem megoldható, így ez egy elég nagy hátrány, tekintve, hogy ahol nem elég jó az 5G lefedettség, ott nem fog tudni 4G-re visszaváltani.
-
DarkChild
senior tag
Most olvastam GSMArenas tesztet, ott is elég jónak minősítik, különösen a "kompakt" kategóriában. Talán csak az alap S24-et lehet jelenleg a vetélytársának nevezni, mivel az még ilyen kicsi méretű és hasonlóan nagy teljesítményű.
Viszont a 400 ezres árcédula eléggé odab*sz, azért - szerintem - nem tart még ott a Xiaomi, hogy iPhone áron adja a készülékeit.
(Amazon.de-ről már iPhone 15 Pro-t lehet rendelni ezen az áron.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Diablo IV
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest