- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Én még a mai napig MI 9T Prot nyüstölöm
Anno (2019-ben) 130e-t fizettem érte. Nem kicsit bosszant, hogy most háromszor annyit kéne kifizetnem az utódjaként kiszemelt 14-esért.Fentebb kitárgyaltuk, hogy ez már majdnem Apple-szintű árazás. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy míg az iPhonet 2 év múlva is el lehet adni bőven az eredeti ár feléért, addig a Xiaomi (+ többi kínai) telefonnál erre esély sincs.
Szóval amíg értékállóságban nincsenek iPhone szinten, addig szerintem nagyon indokolatlan ez a magas árazás. Tegnap olvastam, hogy az új Honor Magic6 Pro drágábban indul, mint az S24U. Nahaggyukmá'...Vissza X14-re: aki meg azon a véleményen van, hogy hamarosan úgyis csökkenni fog az ára... hát nem tudom, a tavalyi Xiaomi 13 sem lett annyira olcsó egy év elteltével, még most is bőven 300e felett van normális helyeken (értsd: nem sufni GSM).
-
DarkChild
senior tag
"Az apple termekek is tul vannak arazva a kezdettol fogva."
Nem is kicsit, épp a minap olvastam, hogy kábé 40% a haszonkulcs minden egyes eladott készüléken.
Amúgy ja, az a probléma, hogy ennyiért is megveszik. Ha nem kellene a kutyának se, rövidesen megindulnának lefelé az árak Almánál is. -
DarkChild
senior tag
Elvileg fel lehet tenni a kínai verzióra a global ROM-ot. Viszont a kínára lokalizált készülékben nincs B7 és B20-as sáv, vagyis itthon jó eséllyel egyik szolgáltató 4G-s hálózatán sem fog működni rendesen. Ez - tudomásom szerint - szoftveresen nem megoldható, így ez egy elég nagy hátrány, tekintve, hogy ahol nem elég jó az 5G lefedettség, ott nem fog tudni 4G-re visszaváltani.
-
DarkChild
senior tag
Most olvastam GSMArenas tesztet, ott is elég jónak minősítik, különösen a "kompakt" kategóriában. Talán csak az alap S24-et lehet jelenleg a vetélytársának nevezni, mivel az még ilyen kicsi méretű és hasonlóan nagy teljesítményű.
Viszont a 400 ezres árcédula eléggé odab*sz, azért - szerintem - nem tart még ott a Xiaomi, hogy iPhone áron adja a készülékeit.
(Amazon.de-ről már iPhone 15 Pro-t lehet rendelni ezen az áron.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest