- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Jogos felvetesek, bar en 4 percnel hosszabb videot sohasem csinalok (ahogy 40 secnel rovidebbet sem). Igy limitbe meg sosem utkoztem.
Viszont egy tesztben, plane ma egyre fontosabb a stress es stability teszt. Ez meg ma a csucs kategoriaban szamit, de ki tudja mit hoz a jovo a kozepben is. Lehet a mai >99% ertek a multe lesz hamarosan ott is. -
janeszgol
félisten
válasz
t.kristof #57 üzenetére
Mivel nem egy szerianal fordul elo, ezert osszeszerelesi hiba lehet. A 13T-ben Sony kamera van ha jol tudom. Szoval meg azt se lehet mondani, hogy az OV miatt van.
Innentol kezdve az ip68 is kerdeses.Miert? Mert rengeted forro telefon volt mar a piacon. Sot, minden telefon a kamera korul a legmelegebb. Megsem volt ilyen gond. Volt olyan telefon, ami porosodott a kameranal, de az is osszeszerelesi minosegbeli gond volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
t.kristof #43 üzenetére
Lehet ez is attól függ, hogy melyik gyárban szerelik össze. Ne feledjük, hogy az Apple esetében amit Indiában gyártanak, szerelnek össze, az sokkal gyengébb minőségű, mint amit Kínában.
El tudom képzelni, hogy Kínában is vannak jobb felszereltségű, meg gyengébb felszereltségű gyárak. Ez a történelemben már többször előfordult, hogy nem ugyan azt a minőséget nyújtotta egy cég. Samsung, Apple, Sony már beleesett ebbe.
Persze ez az árban sosem tükröződik sajnos.Mindenesetre óriási hiba. Igen olvastam a 13T szériánál, de nem sok esetet, így azt gondoltam, hogy egyéni hiba. Viszont ha ez előfordul a 14-es szériával is, akkor az már nem egyedi hiba. Sajnálom amúgy. A Xiaomi 11T a legkedvencebb Xiaomi mobilom, de komálom a 12T-t és a Xiaomi 12-t is. Meg ugye tavaly a 13-as széria is tarolt nálam.
Kár ilyennel elb*szni. -
janeszgol
félisten
A kamerára kíváncsi leszek, a többi teljesen ok. Ja és a melegedésre, stress tesztre is kíváncsi vagyok. A tavalyi évet nálam a Xiaomi vitte, meglátjuk idén mi lesz.
A 8k/24 fps az az S21, S22 szériánál is volt, meg a Mi 10, Mi 11-nél, Xiaomi 12-nél, 13-nál. Nem szeretem. 8k 30 fps legyen. Szerencsére az S23 széria már ezt tudja. Ebben kéne még fejlődnie a Xiaominak vagy ne legyek 8k felvételi lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged