- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
ebben a verzioban biztam én is,hogy majd leváltja a korosodo mix2s-t. amit azota használok, hogy megjelent. semmi problémám nem volt vele egyet kiváve.
Hogy ha 4k-ban akartam felvenni videot akkor 1 perc se kellett és melegedésre hivatkozva kikapcsolta a készüléket, de ugyan ezt eljátszotta ha hosszu záridős féynképet akartam késziteni. ez föleg akkor for fura amikor -25 fokban akartam fotozni, hogy miért melegszik tul. ja és az aksi is hamar lemerult ilyenkor .
igy 6 év után gondoltam, hogy majd ez egy joo készülék lesz. LEgalább is a kinai árat látva.
De ezek után lehet valami másik alternativa felé kell nézni.
a mi12 is tetszett, de ott is ugyan ez a melegedés volt a gond. a 13as meg nem nagyon beszerezhető vagy ha igen akkor szinte az eredeti áron, nincs akcioban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest