Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #650 üzenetére
Igazából a snipernél engem tényleg az aggresszív vonalai fogtak meg. Meg, hogy kedvenc csipámmal reklámozzák. Az autókból is azok tetszenek, amelyek aggresszívan néznek ki.
SSD tartóm nekem is van, már csak SSD kellene bele. Szerintem bőven elég kell lennie a mostani házadnak egy jó ideig. Már a mostani csúcsvga-k is überbrutál hosszúak, nekem a GTX260 is nagy. Sokat jelent, hogy 90 fokkal elfordítják a winyókereteket.
Tupát is a HAF-932 érdekli. De most lehet, hogy csináltatni akar egyet. Szerintem megkérhetné PabloHyperPicassoCube-ot. Úgyis fantasztikus művészi érzékkel rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest