- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
-
albert8
veterán
válasz Svájcinéger #16198 üzenetére
Life 4 speed, ami nagyon jó kis játék tényleg, régebben én is sokat toltam, de meguntam.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
Én egyszer próbáltam beállítani valamelyik NFS-nél a Logitech kormányt, de lehetetlen volt. Anno Colin McRae rallyknál, Flatoutnál sohasem volt gond. Nem tom mi az LFS, de az NFS egy fos volt szerintem világ életében.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #16193 üzenetére
na nincs is min vitázni neked bejön nekem nem ennyi
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Ferrari F12 durva drog
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
Lehet bugizni: [link]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #16184 üzenetére
nem hát! 300-al fák között kanyarban meg hasonlók. hangok jók benne azt szevasz. amolyan tipikusan könnyű nyerni - utolsóból mindig az első, árkád fos
Xander - azért írjátok mert még nem játszottatok, igazán jó autós játékkal
Svájci Úr - októberben jön a BÖF4. hát jó lenne nyár fele beta-t kipróbálni, hogy mennyire hal be alatta a gép
Ziba az pörgés de ez a Tank izé! nemá! egy pont, oda mész meghalsz. semmi pörgés nincs benne.
LamaCube - engem is annyira felbaszott ez a videó, hogy a végén szabályosan drukkoltam - csak gyújtsák magukra!! gyújtsák magukra az egész autót!!!! ...csalódtam
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Hát addig valahogy eltankozgatok. Tegnap kanalaztam, de 3 kör után meguntam, mert volt két érdekes ember, akik M16-tal úgy fordultak rám, hogy csak kamilláztam. Ugyanaz a klán, két különböző ember, vagy ugyanaz, csak átírta a nevét.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16182 üzenetére
Nyár végéig tuti nem, sztem szeptember.
-
Svájcinéger
őstag
Neked a Tankos Romantikus is az Böfögőben. Hiába. Te sem vagy már a régi. Bár nem hinném, hogy én Gridezni fogok. Mikor lesz BÖF-ögő 4 béta ?
-
Mappa
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #16177 üzenetére
Nyomatod már?
-
LackoMester
addikt
A Virágboltban már kapható a Grid 2 autókázós, kimondottan ajánlott kategóriás gém.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
nem kötelező megadni
-
@rglaaf
veterán
winnie má megint pudingol valamerre
PSN:BiZzare_0 ️
-
albert8
veterán
-
Mappa
addikt
[link] ez kurv@ nagy
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #16166 üzenetére
Én kettővel játszottam, akkor ez amit írsz gondolom már a harmadik volt és a mostani a 4.
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #16164 üzenetére
Ezek élvezhetőek voltak eddig is, jó volt a hangulata és a storyja.
-
LackoMester
addikt
Mekkora vadállat jó gém lett a COH Gunslinger gém, érdemes kipróbálni.
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Még ilyen gyerekarcú vagy ?
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16159 üzenetére
4. Metallic szám előtt hallgattam pont azt
Most Master of Puppets számuk szól. durva '86-os album - mikor születtem már ezek 1000 tomboltak. zúzós szám
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Ez már jobb music, mint a tegnapi.
Másik kedvenc a Wherever I may roam.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16157 üzenetére
itt nincs zene itt news megy orrba gigára ... (hányinger) én már nem is figyelem mit csinálok annyira átmegy rajtam, egyik fülön be másikon ki.
nap indító Meta
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Lehet. Annak is kell lenni.
Mi bajod volt azzal ? Abban van a vitamin. Ott van a legnagyobb zúzás. Na menjél csicsikázni, mert reggel nem lesz aki betegye a Metallicát a rádióba.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16155 üzenetére
kísérleti nyulak vagytok
jó volt ez a tank kruzolás a végén.... az a tank supersortoiy vagy mitököm az fos vút
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz Pickle Rick #16152 üzenetére
Naná ! Sajtolj ki belőlük mindent amit lehet.
Mappa: miféle bogyókban ? Vitaminok vazze, neves gyártótól. Nem békanyelv, sárkányvér, meg pókláb, stb.
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #16152 üzenetére
Én tuti reklamálnék, hiszen ha bebizonyosodik, hogy szarul telepítették és ez végett tört össze, akkor az ő trehány munkájuk okozta a kádban a kárt.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16146 üzenetére
én nem hiszek a bogyókban mindig ez van. ha betolok egy két napig C vitamint ilyen 10000000 Mg meg kutyafasza méretekben, másnapra taknyom nyálam egyben furcsa immunrendszer erősítenek meg ott van 3 hetente a k****szott tömegközlekedés... undorító
nem kötelező megadni
-
Pickle Rick
senior tag
Na.. Felvettek egy reklamacios jegyzokonyvet az esetre. Meg aznap felhivtak h tovabbitottak a gyarto fele, ok fognak kijonni es cserelik a cuccot. Szerintetek reklamaljak a kad miatt? Csinaljak meg ok vagy hagyjam a fenebe es oldjam meg magam?
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16148 üzenetére
Vagyok leszek TS- en, csak kevesebbet fogok beszélni, bár ennek lehet, h. páran még örülnének is.
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Ha elértem a 80. szintet és prestige módban csinálom tovább akkor újra meg kell szerezni a szintekkel a fegyvereket?
Van valami jelentősebb értelme a prestige módnak?
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #16147 üzenetére
Reméljük legyűröd. Én még forralt borral szoktam rásegíteni. A gyerkőcnek azért ne adjál még. Aztán jobbulást. Akkor egyedül fogok ma dühöngeni TS-en ?
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16146 üzenetére
Vitaminokat+ Mg én is szedek, szedtem, de most valahogy ez a tavasz betegsék szempontjából sok volt, a mostani megfázásról én tehetek, de ez van, majd csak valahogy elhajtom.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #16143 üzenetére
Én rendszeresen szedek vitamint. Télen 1000 mg C + CaMG + valami általános napi vitamin. Ritkán vagyok beteg, bár most én is épp érzem a torkom, remélem nem megint ez a genya tüszös mandulagyulladás jön elő.
Asszem én is ki fogom fertőtleníteni a torkom pálesszal. Ahol be van gyulladva azt kurvára szokta csípni a pálesz. Nem baj, inkább ezzel nyírjam ki a bacikat, mint domestosszal.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #16143 üzenetére
Egy vércukorszint mérés lehet nem ártana! Vagy fogyókúrázol és azért fogysz?
Jobbulást!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
Sejtem mi lehet nálam a probléma, január óta kb. 5 Kg fogytam, ezzel együtt gyengült az imunrenszerem is, érzem magamon, h. gyenge vagyok. Pedig sokat eszek, okés, h. kevesebbet alaszok.
Nálam a csípős sajnos nemsegít.
Az lesz, h. este előkapom az 52- es páleszt és benyomok egy két stampit.Norbi
ja, értem.[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #16135 üzenetére
Már mit ? A kalapkúrát ? Be kell jól b@szni.
Mappa: hát én ennyi kaján köbö 4x halnék éhen. Már azon is gondolkozom, hogy a reggeli utáni fehérjeturmixhoz hozzácsapjak egy adag Jumbot. Csak, hogy jól induljon a napom. Így is 11-kor egy csomószor már szédülök.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16131 üzenetére
hát ma egy teljes kiőrlésű kroasszant ettem... Helyi pékség szerint az, nem tudom én édes ízt is érzek rajta. De ezt egy héten 1x 2x eszem. Meg kb. Ilyen maroknyi méret nem akkora mint pl. egy 7days
Vettem még 1liter tejet és 1,5 vizet. Ez a mai menü amíg haza nem érek. Otthon csirkemell+gomba és rizs. Estére meg fehérje turmix vagy már az sem, mert lehet be alszomLacko - nem tudom placebo vagy sem de én csak erős paprikával védekezem ezek a nyavaják ellen. betolok az arcomba hetente 2-3 alkalom valami bitang erős kaját vagy paprikát ami vagy 3x csíp. Ebben az évben nem voltam még meg fázva. körülöttem haveri körben már vagy 3x betegedtek le idén.
Amúgy jobbulástnem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
válasz LackoMester #16132 üzenetére
az mi, nem ismerem, vagy csak ezen a néven nem...
Tupa köszi
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Jobbulást mindenkinek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
Kalapkúra ?
-
LackoMester
addikt
Szép jónapot az uráknak, b@szott rossz hangulatom van, még mindig ( beteg vagyok ) sőt már a gyerek is . hmmm...
-
Svájcinéger
őstag
Ezzel jól laksz ? Mekkorára ment már össze a gyomrod vazze ?
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16129 üzenetére
Én is csak azért iszom hogy eltelitsen tűz forrón hamar azt ezzel jól lakom pár órára
Most lesz valami 3D koncert film imax Metallica zúzda. Teaser alapján elég jónak tűnik
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Nem kávézok. Nincs szükségem rá.
Nekem az One a kedvenc számom tőlük, azt tényleg nagyon eltalálták, van még ami bejön, de mára már kurvára populárisak lettek. Ismerős volt koncertjükön Pesten, azt mondta nem volt kétlábdob. Ez azért égő.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16127 üzenetére
reggeli kávé mellé bőven jó volt....
most hallgattam végig a The Black Allbum-ot. 9-ig lehet zenélgetni, utána már műszak csere
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz petiwr #16125 üzenetére
Eredeti játék hostos rendszerben működik. Nincsenek dedikált szerverek.
Mappa: valami zúzósabbal is indíthattál volna. Ettől még álmosabb leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
mai napindító
nem kötelező megadni
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Tudtok MW3 ban high xp szervereket?
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16123 üzenetére
Pedig nem rossz film.
Hol van itt spojler ? Neked van a Blaun ?
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Basszus ne spoilerezzetek már, még nem tudtam megnézni
Svájci
Én meg a Blaut szeretem 40-nél
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
albert8
veterán
válasz Svájcinéger #16121 üzenetére
Én is végig fetrengtem az egészet, egy vigjátéknak is elment.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #16114 üzenetére
Tényleg jó volt, bár jobb szerettem volna kevésbé izgulni. Haveromnak küldtem szünetben egy SMS-t, hogy ez már megint nem lesz meg, de aztán csak összejött.
LamaCube: én jobb szeretem az 1080-ast 40-nel.
Busman: ha jöttök szólj, aztán hátha összefutunk , bár nem tudom, hogy merről akarod megközelíteni. Arborétumot is érdemes itt megnézni, bár Viktor visszaadta a papoknak, hogy rohadna meg. Kullancs ellen meg tényleg jól készüljetek fel, bár én a múltkor stifteset, meg fújósat is használtam, de már gyerekkoromban is rengeteg volt bennem. Asszem 19 volt a max.
Megnéztem tegnap az Erőnek erejévelt, hát mikor a csávó szétrobbant sírtam a röhögéstől. Muszáj volt visszatekernem.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Srácok melyik típust érdemes kikölcsönözni a 720p-t vagy az 1080p-s filmeket?
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #16110 üzenetére
Jó meccs volt, hozta is a elvárásomat.
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #16112 üzenetére
Biztos borosüveggel a kezében akart beszállni.
-
tupacamaru
veterán
válasz Pickle Rick #16107 üzenetére
Valld be nyugodtan hogy részegen akartál zuhanyozni, nem szégyen az.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16110 üzenetére
Jó meccs volt.
-
Svájcinéger
őstag
Csak meglett az 5 BL siker ! De kurvára nem volt könnyű !
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #16103 üzenetére
Nagyon szép. Gyereknek és felnőttnek egyaránt élmény. Bár én már nem vagyok az a nagy erdőjáró típus. A múltkor is egy nap után fürtökben lógtak rajtam a kullancsok, 10 felett már nem is számoltuk.
Tanker: garancia ? Biztosító ? A lakásbiztosítást érdemes átnézni, hogy mi van benne. A miénkbe még az is benne van, ha összetörik az akvárium. Nem is gondoltam volna. Más kérdés, hogy fizetnek-e.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Pickle Rick #16107 üzenetére
azta kurva ez nem semmi .
garancia???? az üveg paravánra?
ez zománc kád?! ahogy nézem.. javítható házilag is, kapható ilyen zománc javító festék. nagyanyámnál ilyennel csináltuk meg a kád szélét mert a villanyszerelők nem bírták el a bojlert cseréléskor anno azt oda kurták a széléhez. kb. 4-5 cm csíkot tüntettük el vele.
ha szerelő akkor jó pár mátyás
nem kötelező megadni
-
Pickle Rick
senior tag
Fasza... Vettem par honapja egy uveg kadparavant h ne pacsaljak zuhanyzas kozben erre este hatalmas csattanasal ripityara tort uh h szetbaszta a kadat is. Lehet valahogy ilyen serulesket javitanj egy kadon? Magam is csinalhatom vagy szerelo?
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LamaCube
addikt
-
busman
veterán
válasz Svájcinéger #16102 üzenetére
Cuha völgye milyen? Valamikor jövő hónapban indulunk.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
Mindenképp családi kiszerelés lesz.
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Valahogyan el lehet menteni MW3 ban szervert vagy hasonló pl high xp szervert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest