Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Negyedik típusú találkozások
látta valaki??
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #16397 üzenetére
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #16397 üzenetére
Azért én annak a kis 11 milliárd forintnak a felét is elfogadnám...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #16396 üzenetére
Kis költségvetésű szarkupac film, bánom hogy megnéztem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #16395 üzenetére
Na most már döntsétek el.
Lacko: ma már vagyok. Tegnap kicsit hulla voltam.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #16391 üzenetére
Nem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
Tegnap néztem foci közben, nem rossz, de demmi extra, rommá törnekbenne kb. 100 kocsit ennyi.
Mekkora üresedés volt tegnap TS- n.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
-
albert8
veterán
válasz Svájcinéger #16391 üzenetére
Egyszer nézhetős, azért megéri kb mert itthol is forgattak.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
Die Hard 5-öt érdemes megnézni ?
-
Winne
nagyúr
Erről a filmről ki tud valamit?
Farscape: The Peacekeeper Wars
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Adott egy PC meg egy XBOX360 e kettő ketyeterével szeretnék úgy játszani hálóba hogy MW3 survival ben.
Meg oldható? Eredeti játékról van szó!
-
LamaCube
addikt
No comment! Vegyétek a boxot
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
Facebook gyönyörűségei:
- van olyan, aki megoszt ilyen sz@rságokat (egy shaller)
- van olyan (ismerősöm), aki a mai nap megoszt egy ilyen sz@rságot, amihez oda van írvan a végére, hogy január 15-én sorsosolok. Biztos jövőre január 15-én... (dupla shaller)Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #16379 üzenetére
Éppen ez a bosszantó, hogy a kártya tökéletes. A driverrel nem foglalkoznak
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #16372 üzenetére
Úgy próbáltam és ideig-óráig jó, de valamikor behülyül azt eltűnik az audigy driver és újra fel kell tennem.
Mappa
5.1-es a Roccat Kave, illő neki egy külön hangkari. Teljesen máshogyan szól, mint alaplapival.
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
Piásan Rám szakadék ? Hát nem tudom. Csak nehogy baj legyen és ne rám szakadj.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16372 üzenetére
De nem tudom mitől
Jó lesz majd keressük egymást.
Hétvégén nem leszek. Ma 5-től after paréé... Csak vasárnap jövök haza. Picit iszunk szombaton meg másnaposan rám szakadék mászás, ha összejön.azt megint ivás
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16370 üzenetére
Úgy nem lehet megoldani, hogy csak a miki az alaplapiban ? Bár a múltkor nekem is bekevert az alaplapi, nem hallott Lacko, amíg le nem tiltottam az UEFI-ben az alaplapit. Amúgy az is jó, ha csak belépsz TS-re. Tegnap is írtam, hogy D-n ott egy szabad tank, Te meg C-re futottál, persze lehet, hogy nem is akartál tankozni.
Mappa: Te ha belépsz TS-re, akkor a játékzajtól kezdve minden bömböl. Kipróbálhatjuk az only knifét is. Persze a gránáthajigálást nehéz megállni.
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #16370 üzenetére
ennyire tré az alaplapi ? még ezen az új lapon is?
nem tudom de nekem ezen az asus-on minden jó. oké! mikrofont nem használok. meg ti folyton valami visszhangot hallotok ha ts-t benyomom. pedig a mikrofonos fejes bent rohad a fiókomban tehát azt sem értem mi alapján hallotok vissza. esetleg ott lehet összefüggés, hogy a normál fejhallgatómat a hangfalakba dugóm be de, hogy mitől halljátok vissza magatokat... passz
tegnap felmentem egy only késelő szerverre - hát elég tréfás, ahogyan 9 ember kerget egyet mert ő a túlélő csak sajna egyből kivágott az auto admin gránát miatt. de egyszer ki próbálhatjuk
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #16369 üzenetére
Már próbáltam, de akkor összeveszett az audigy driverrel. Az alaplapi hangkari meg egy rakat szar nem jól szól a rokkat vele. De majd megoldom valahogy, mivel itt a nyári szünet és nincs tanulás, edzés, úszás a gyerekkel, így kicsit több időm lesz játszani.
A gyerkőcöt úgy megtanították úszni a suliban, hogy 1 óra alatt 800 métert leúszik pihi nélkül 4 úszásnemben.
Mondjuk nem tudom, hogy az sok vagy kevés, de én kidőlnék 50 méter után[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16368 üzenetére
Alaplapi ?
Ugyanúgy játék közben is tudod, mint a fegyókat, max. Vehicle a menüpont vagy tök tudja. Hát ha Guided shell is megvan, akkor már a tow is. Azzal tudsz mérni, csak idő kell, amíg elkezdi, de azt füsttel lehet hatástalanítani. Géppityu helyett rakd be a tow-t vagy a guided shell-t.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #16366 üzenetére
Ts nem játszik, vennem kéne már valami hangkarit, mert az audigy drivere buzul a mikivel. Nekem az x-el füstöl. f-el vált a géppityu és az ágyú közt. Más fegyóról nem tudok, de már kaptam szerintem ilyen lézeres rakettát vagy mit, de nem biztos. Gondolom csak, akkor tudom beállítani a tankos dolgokat, ha tanban vagyok.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #16365 üzenetére
Jah. Ha feljönnél TS-re egyszerűbb lenne. Reactive armor, tow rakéta és füst. Nekem ez van benn. Váltogass a löveg és a tow rakéta között (persze csak ha megvan). Amúgy ugyanúgy ahogy a fegyókat, a járműveket is tudod fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Köszi srácok a játékot. Egyszerűen a tankos dolog nem megy. Nekem csak lövegem van meg gépágyúm. pedig kaptam már elég sok mindent. Van amikor vagy 3x eltalálom azt semmi engem meg 2x ellő azt kakukk.lehet valahogyan fejleszteni a tankot, mint mondjuk a fegyókat?
-
Svájcinéger
őstag
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #16359 üzenetére
A Zotac 680 már sok helyen nem elég maxon.
-
Svájcinéger
őstag
Oké ! Már alig várom ! Pedig még majdnem tovább feszegettem a pofonos ládát.
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Mert elhanyagoltad. Előbb-utóbb mindenki átáll 2 magról 4 magra. Azért ha veszel egy közép-felső kategóriás kártyát, akkor sem kell. Max. annak, mint haverom, aki mindig a legújabb singlével nyomja, max-on. 16 GB RAM, Zotac 680, stb. Nekem egy 6950 is elég, hogy megcigókerekeztesselek, mikor ki akarod szedni alólam a tankkot.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16354 üzenetére
nálam komplett gép belső tavaly
aki nem közép / közép-felső kategóriás cuccokat vesz annak nyilván nem is kell évente.valahogy sosem tudtam rá venni magam, hogy 100k kiadjak egy vga-ra. de a kis ördög mindig jelen van.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz S4ND3R #16355 üzenetére
Ez már vót. Nem is 300, hanem 600.
-
S4ND3R
tag
-
Svájcinéger
őstag
Hát azért évente nem kell. Én lassan 3 éve elvagyok a 6950-nel. Vagy csak kettő ? Nem is tom. Tavaly csak 8 GB RAM-ot vettem (az egér + a router kijött az előző routerből). Talán mást nem is költöttem rá.
Hát a 8950-et nem hinném, hogy nettó 100 k alatt megkapjuk. Pedig az már biztos szakít. Tegnap Mobal is megjelent. Vett egy 7870-et. Azt mondta mennyivel másabb 60 FPS-sel játszani, mint 40-nel. Felmentünk egy 64-es Canalsra, amit a 7770-nel mindig kihagyott, meglepődött milyen dara volt.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16352 üzenetére
Itt is az... csak ez az ^évente költsön rá^ egy vagyont ha valamit akar is kezdeni egy aktuális játékkal...
Inkább a netezés ami miatt jó ha van PC. Lehet akármilyen tablet vagy más kütyü stb. nem tudja vissza adni azt az "élményt"
Én a 7970 filoztam de oda táp is kell... Így letettem róla. Biztos megvárom a 8xxx AMD vga-kat. bár egyszer jó lenne egy csúcs vga-val hasítani... Mondjuk nem tudom minek
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Mondjuk nekem a PC olyan örök dolog szerintem. Konzolt inkább a két gyereknek venném ugrabugrálni, stb.
VGA csere nekem is aktuális lesz szerintem a BF4 miatt. Lassan tápot sem ártana, mivel 4-5 éves a chifi. SSD-m sincs még. Inkább vettem egy FUJI fényképezőt HD videóval, lassan ki kéne próbálnom.Busman: 600 trailer
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16350 üzenetére
Xbox az van már nekem (okosított ) akkor azt el nem adnám és úgy vennék egy PS4-et mellé.
pont itt volt kérdés melyik új konzolt vennéd PS4 vagy Xbox One? / 68% el húzott a Sony.
hát meglátjuk
vagy marad a erős vga + táp kombó. csak pc-vel a tököm ki van már
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz v-paci #16349 üzenetére
Mellette szól még, hogy 100 dodóval olcsóbb lesz, ami nálunk valszeg 100 ájró. Bár nekem mindig az X felé húzott a szívem.
-
v-paci
aktív tag
válasz Svájcinéger #16348 üzenetére
Amúgy szerintem a PS-t lesz érdemes választani... Az X plusz szolgáltatásai valószínűleg úgyis csak a nagy vizen túl lesznek elérhetőek, azt leszámítva még erősebb is lesz egy kicsit a PS, és a legfontosabb talán, hogy nincs sok megkötés, mint az X esetében.
A multiért mindkettő konzol esetében havidíjat kell fizetni, viszont a ps-nél marad (valószínűleg) a havi több darab ingyen teljes játék is amíg él az előfizetésed.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Svájcinéger
őstag
Én is szemeznék az új iksz-szel, de elég sok f@szságot találtak ki. Ennyire nem lehet sz@rrágó az MS, hogy ha mondjuk EREDETI játékot cserélek mással, ne addig játsszak vele, ameddig akarok. Micsoda kecseg hozzáállás ez ?! Így lehet veszek egy régit, ahhoz meg jó pénzért lehet venni játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Lankadatlan #16344 üzenetére
Passz... PS4-el kapcsolatban nem sok infót olvastam. nekem ikszboksz felé húzna a mérleg - a k**** Forza miatt pedig PS-en ismét 1000el jönnek majd a kaland gammák.
Ez a Tom Clancy's The Division kegyetlenül odab@sz
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
válasz Lankadatlan #16344 üzenetére
Felhős megoldásokat emlegetnek a ps3 játékok kapcsán, szóval tudsz majd játszani ezekkel az adott internet kapcsolatodtól függően.
-
Lankadatlan
tag
-
Mappa
addikt
Azért ez a Watch Dogs nem lesz semmi
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
Jó film...[link]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
válasz LamaCube #16338 üzenetére
Már nem ilyen, gondolkodni alig kell benne, egyébként nem rossz, egyszer végig lehet játszani.
-
Svájcinéger
őstag
Kéne még néhány pont CO-OP-ban (nem az áruházban). Valaki ?
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #16336 üzenetére
BÖF4 nálam is alap lesz. Mivel semmi mással nem játszom vagy már nem is vagyok hajlandó játszani multiban... amilyen fosadék játékok kijönnek. Mondjuk a single játékokra sem mondhatom... ott a Crysis 3. sztem 50-60% járok single résznél de egyszerűen letettem jó pár hónapja. Nem hajt, hogy végig vigyem. A multi meg pffff kb. a demot megérte belőle letölteni azt annyi.
Xboxon ezzel az új Tomb Raider-rel játszom, nagyon bejön... totál jó is kaland játék - szép is.Eddig ez a legkidolgozottabb Lara Croft popsi amit kőkeményen a játékos pofájába tolnak
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #16334 üzenetére
ha az a COD olyan lesz mint a MW1-2 akkor lehet be nevezek rá
A titan nagyon nem jön be... Nem csípem az ilyen jövő robotos lézer harcot
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Lesz itt 1- 2 igéretes gém, a BO4- től nem estem hanyatt, persze a grafika az szép meg minden, de akkor is valami hiányzik.
A Titan az már egy kicsit érdekesebb, olyan COD- os érzésem volt, ahogy néztem a videót. Jónak tűnik.
Az igéretes gémek közé sorolom a COD Ghostot, jónak tűnik ez is.
Majd meglátjuk mennyi zseton lesz, csak ezen múlik.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
v-paci
aktív tag
Ezek a skandinávok is nagyot "villantanak"
-
Lankadatlan
tag
Gyerekek nagyon érik a fejezés Mikróéknál!! 140-150k-t elkérni még egy next gen. es konzolért is elég dúrva pláne h a mocskos Amcsikál már megint minden olcsóbb lesz!!!
Várom a PS4-et! Kíváncsi vagyok, h mivel fogják behúzni a vásárlókat
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
albert8
veterán
Ezt nézzétek meg, szerintem nagyon jó kis játék lesz. Az infinity ward alias respawn entertainment ój játéka 2014 tavaszén jön. Multiban nagyon ott a csapatmunka.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
@rglaaf
veterán
válasz Lankadatlan #16324 üzenetére
vicc akar lenni ez hogy uj engine? az 1000 éves UE3 engine keresztbe veri
PSN:BiZzare_0 ️
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #16324 üzenetére
Itt a topik, majd mentsd el[link]
-
Lankadatlan
tag
egy kis érdekesség az uraknak feltéve, ha érdekel is valakit
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
@rglaaf
veterán
válasz Svájcinéger #16322 üzenetére
cs nem tudom a game1 egy lesz a puding vagyis a tietek jelszó ment privibe a game2 az meg a volt bf3 szoba ott maradt a jelszó
PSN:BiZzare_0 ️
-
Svájcinéger
őstag
Bizarre ! Történt valami a TS szobákkal ?
-
Mappa
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Én azt hittem jobb lesz, ahhoz képest ahogy beajnározták.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #16318 üzenetére
uhhh az a film. mekkora keze van benne meg körme
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #16317 üzenetére
Csak látták a Mickey Rourke filmet... Attól függetlenül tényleg balfaszok.
-
Mappa
addikt
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Ha valaki követi a F1-et, akkor mondja már meg, hogy a Vettel, aki első lett, az utolsó kanyarokban is hogyan nyitotta az utolsó kanyar előtt és után is a DRS-t? o_O
-
LackoMester
addikt
cs, mi lett a TS szobákkal?
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #16309 üzenetére
első a legjobb
második elmegy de érezhetően nem volt mit elsütni már
harmadik - zagyvaság, egy nulla erőltetett poénok, kihegyezve a szakállas faszira a komplett film. nem érte meg az árát egyáltalán.ami még mozi beülős nem agyalós estét múvi az a Családi üzelmek (We're the Millers) Jennifer Aniston domborit benne szépen minél jobban öregedik ez a csaj annál szexiseb lesz
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Másnaposok 3
lehúzott rókabőr de megvettek kilóra.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
LamaCube
addikt
Aki látta és szereti a Jézus Krisztus szupersztár rockoperát, annak ajánlom ezt a feldolgozást: Jesus.Christ.Superstar.Live.Arena- felirat van és kölcsönözhető a virágboltból.
-
Winne
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest