- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
''Inkább a szakmai tudásukat kellene emelni'' - ezt hogyan érted?
szvsz egy szakmunkásnak (ács, villanyszerelő, autószerelő...stb) alap, hogy pályája során folyamatosan fejleszti tudását, odafigyel az újításokra, stb.
én is így teszek, az én szakmámba is elengedhetetlen, hogy mindenről tudjak (de előfordul velem is, hogy az ügyfél mond valami újdonságot - utánnanézek/olasok)
a szótár abban az esetben jó, ha a munkás valami nagyobb (multi) céghez akar menni dolgozni - igaz szvsz nem felsővezetésre vagy HR részlegre pályázik, a szalagmunkára, karbantartó/gépbeállító munkaköröknél eléggé minimális ez a ''magasszintű'' felvételiztetés - akkor értse, hogy mit hadoválnak neki ''felsőfokú'' szinten.
Linda8 - ez a tréning mikor emelkedhet országos szintre? - csak a stressz része érdekel igazából, azt nagyon kipróbálnám, hogy hogyan is viszonyulnák a helyzethez
igaz szvsz ténylegesen éles helyzetben tudnám ezt jól lemérni
vannak itt is ilyesmik, de az inkább tanácsadás, és a munkaügyi központ ISO rendszere miatt van...vagy mi a rák - no azt kihagytam, amikor az ügyintéző felvázolta, hogy kb. mit is kell csinálni heti 2-3 alkalommal - hasonló felépítésben zajlott, mint egy anoním drogosok klubbja
Talán Thyb említette a teszteket - az is jó lehet. IQ teszt feladatok keverve logikai, matematikai, alapműveltségi feladatokkal...
Nekem most a tanfolyam felvételijén kellett tesztet kitöltenem. Ennek nagy része matematikai, illetve a szakmai részhez kapcsolódó volt, megspékelve logikai értelmezéssel
De voltak olyanok, akik egy szöveges feladatot nem tudtak értelmezni, amit a legegyszerűbb módon pl keresztszorzással ki lehetett számolni...sajnos sok ilyen van - a 2-3. ilyen feladatnál leblokkolt és próbálta másról lenézni - de ilyenkor már az agya ellene dolgozik (jaj mi lesz, ha nem lesz ó, ha nem végzek vele nem vesznek fel stb...)
Tudom, hogy nem lehet az embereknek újra megtanítani, a dolgokat, de lehet velük gyakoroltatni, hogy időre végig tudjanak menni a feladatlapon.
Ebben az esetben is, ha megcsinál minden más ''töltelék'' feladatot és a végén visszatér a matematikai részhez, akkor is nagyobb esélye van, mintha leblokkol az elején és idegesíti saját magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest