- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUMBI07
csendes tag
Szia!
Igen teljesen igazad van és megértelek teljes mértékben,nem is vonom kétségbe ezeket a dolgokat!
Jómagam is látogatom az oldalad és igazolom az állitásod tényleg le van irva a telepités menete.Csak sajnos néha ennek ellenére sem sikerül zökkenőmentesen,elég ha egy mozdonycsomag nincs a helyén és már jönnek is a hibák és persze jön a pánik is- hogy miért nem megy?-
Jómagam is feltettem két activity-t a DD2-höz és már keresi is a mozdonycsomagokat.
Aztán kezdtem olvasni a telepités menetét,jótanácsokat a consistfájlok átirásáról stb...
mindegy ugylátszik tényleg meg kell szenvedni a játékélményért,meg kell tanulni kezelni a programot.Abban igazad van hogy ennek a játéknak lelke van és engem is magával ragadott anélkül hogy bele tudnék nyulni a fájlokba vagy a programba, mert maga a játék élménye fogott meg benne,főleg a magyar részek amiért hálásak lehetünk neked meg a többi embernek aki azon dolgozik/-ott/ hogy még jobb és szebb,élethübb, legyen a játék.
De amelett hálás vagyok annak is aki azt a bizonyos feltöltést csinálta,mert annál egyszerübb segitség nem létezik.Egyébként szerintem csak a játék főkönyvtára lett becsomagolva semmi egyébb,ahhhoz még maga az eredeti játék is kell másképp nem megy.
Mégegyszer elnézést kérek tőled,nemakartalak megbántani és ebből a szempontból igazad van.De a "lelkes" amatőrök szempontjából ennél egyszerübb segitség nem létezik hogy ők is élvezhessék a játékot.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák

- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest